Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena multifunkční sprcha Comfort 18315-20

Exa kód : GDN230082
 
 
 
 

 

Gardena multifunkční sprcha Comfort 18315-20
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Multifunkční sprcha GARDENA Comfort 18315-20, 5 postřikovacích obrazců, ochrana proti mrazu, nastavitelná regulace průtoku, spouštěč lze zaaretovat.
 
 

509 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

421 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Multifunkční sprcha GARDENA Comfort 18315-20, 5 postřikovacích obrazců, ochrana proti mrazu, nastavitelná regulace průtoku, spouštěč lze zaaretovat.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230082
Kód výrobce:18315-20
 

 

Multifunkční sprcha GARDENA Comfort je určena pro všechny zavlažovací a čisticí úkoly, pro které si můžete vybrat jeden z pěti různých zavlažovacích obrazců. Od jemné mlhy, přes šetrný rozprašovací a perličkový paprsek, až po plný proud nebo plochý paprsek pro účinné čištění. Měkký plastový kroužek na zavlažovací hlavici působí jako ochrana před poškozením. Ergonomická rukojeť s měkkými plastovými prvky umožňuje optimální pohodlí během práce. Průtok vody lze plynule nastavit. Při dlouhotrvajícím zavlažování lze pulsní spouštěč zablokovat a předejít tak nadměrné únavě vaší ruky. Filtr na nečistoty je vyjímací pro snadné čištění. Multifunkční sprcha Comfort je vybavena ochranou proti mrazu.

Výhody

  • Snadné čištění: integrovaný filtr na nečistoty zabraňuje proniknutí nečistot do multifunkční sprchy. Filtr lze snadno odejmout a vyčistit.
  • Pohodlná manipulace: díky měkkým plastovým komponentům se multifunkční sprcha Comfort dobře a bezpečně drží. Ergonomický spouštěč s integrovaným blokováním a nastavení průtoku vody jedním prstem velmi usnadňuje a zpříjemňuje manipulaci.
  • Pět postřikovacích obrazců: jemná mlha je skvělá pro zavlažování citlivých sazenic; šetrný měkký proud nebo perličkový proud umožňuje přesné zavlažování osázených ploch nebo záhonků a plný nebo plošný paprsek lze efektivně využít při různých čisticích pracech.
  • Ochrana proti mrazu: nová ochrana vůči mrazu zajišťuje, že nedojde k poškození zalévací tyče ani v případě, že teploty poklesnou.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.gardena.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi