Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena 08270-20 - startovací sada Pipeline

Exa kód : GDN230674
 
 
 
 

 

Gardena 08270-20 - startovací sada Pipeline
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

3 160 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 612 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 158  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230674
Kód výrobce:8270-20
 

 

Vlastnosti

Obsah startovací sady
Sada obsahuje 1 připojovací sadu systému Maxi-Flow, 1 připojovací krabici, 2 vodní zásuvky, 1 T-kus 25 mm, 3 spojky 25 mm 3/4" vnitřní závit, 1 odvodňovací ventil a výkyvný zavlažovač Pipeline.

Snadná instalace
Výkyvný zavlažovač Pipeline lze rychle a snadno připojit k vodní zásuvce pomocí přípojky Original GARDENA System.

Zavlažování flexibilně nastavitelné a otočné o 360°
Dosah (3–18 metrů) i šířka postřiku (3–12 metrů) se nastavují pomocí ovládacích prvků. Dosah a šířku postřiku lze jemně nastavit ovládáním průtoku vody. Zavlažovač lze ručně otočit o 360° a přizpůsobit jej zavlažovací ploše. Trysky výkyvného zavlažovače Pipeline vždy zajistí rovnoměrné a přesné zavlažování na ploše 9 až 216 m2. Díky rovnoměrnému zavlažování nedochází k tvorbě kaluží.

Snadné čištění od nečistot a vodního kamene
Výkyvný zavlažovač Pipeline a vodní zásuvka jsou vybaveny filtrem. Zabrání se tím ucpávání zařízení nečistotami. Sítko na nečistoty v připojovací krabici a vodní zásuvce zabraňuje průniku listí nebo zeminy. Filtr a sítko na nečistoty jsou odnímatelné a snadno čistitelné pod tekoucí vodou. Trysky zavlažovače jsou vyrobeny z měkkého plastu, takže případné usazeniny vodního kamene lze snadno odstranit promnutím prsty.

Vysoce kvalitní materiály a odolnost vůči mrazu
Díky použití špičkových materiálů jsou všechny komponenty sady vysoce kvalitní a odolné vůči UV záření. Odvodňovací ventil navíc chrání systém před poškozením mrazem.

Trustworthy product quality
GARDENA products made in Europe stand for quality, reliable performance and durability.

Připravena k okamžité instalaci
Podzemní potrubní síť pro zahradu včetně výkyvného zavlažovače GARDENA startovací set s výkyvným zavlažovačem vytváří nový a účinný způsob zavlažování vaší zahrady. Kromě samostatně dostupných instalačních trubek a připojovací hadice obsahuje sada vše, co potřebujete k pohodlnému zásobování vašich rostlin na zahradě vodou. Doby, kdy se hadice povalovaly po zahradě a musely se navíjet, jsou pryč. Připojovací krabice slouží jako spojovací článek mezi vodovodním kohoutkem a trubkou v zemi. Pomocí přiloženého T-kusu můžete potrubí dokonce odbočit do dalšího směru. Dvě vodní zásuvky slouží jako praktické kohoutky, do kterých můžete připojit nejen hadici, ale také výkyvný zavlažovač. Čerpat vodu je stejně snadné jako otočení kohoutku v domácnosti. Jakmile k vodní zásuvce připojíte hadici nebo zavlažovač, vytvoří se spojení. Když hadici odpojíte, přívod vody se okamžitě přeruší díky integrovanému uzavíracímu ventilu. S výkyvným zavlažovačem zavlažíte plochu od 9 do 216 m2 bez tvorby kaluží. Hlavu zavlažovače lze ručně otáčet o 360 °. Připojovací krabice a vodní zásuvky jsou vybaveny sítkem na nečistoty a zavlažovač filtrem, který lze vyjmout a snadno jej vyčistit pod tekoucí vodou. Všechny komponenty jsou opravdu trvanlivé díky použití velmi kvalitních materiálů a jsou odolné vůči UV záření. Instalací odvodňovacího ventilu chráníte systém také před poškozením mrazem. Startovní sadu lze neomezeně prodloužit pomocí prvků řady Pipeline. Startovací sada GARDENA s výkyvným zavlažovačem je vyrobena v Evropě. Voda všude tam, kde je potřebná. Snadný přístup k vodě: potrubí vedené pod zemí.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi