Evolveo StrongVision LOCK, lanový nastavitelný zámek 8mm x 2m

Exa kód : EVO101676
 
 
 
 

 

Evolveo StrongVision LOCK, lanový nastavitelný zámek 8mm x 2m
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Evolveo

Exa kód:EVO101676
Kód výrobce:CAM-LOCK
 

 

Společnost Evolveo nabízí dokoupitelné příslušenství pro své fotobanky a jedním takovým je i zkracovací lanový zámek Evolveo StrongVision LOCK. Lanový zámek je ideálním řešením pro upevnění a zároveň zabezpečení fotopastí na stromy nebo jiná těžce upevnitelná místa. Zámek je kompatibilní s modely Evolveo VisionStrong Pro Wi-Fi, Pro 4G a ochrannými obaly MB2 a MB1. Lanko se protáhne připravenými otvory a následně zkrátí na požadovanou délku. Jakmile máte hotovo, stačí zámek uzamknout pomocí jednoho ze 2 klíčků.

Pevný a spolehlivý materiál

Lankový zámek je vyrobený z kvalitních materiálů s průměrem lanka 8 mm a délkou celkového zámku 2 metry. Pogumovaný povrch zámku jej chrání proti poškození nebo povětrnostním podmínkám. Výhodou zámku je jeho multifunkční využití. Můžete pomocí něj například uzamknout jízdní kolo, zahraní nábytek, sekačku na trávu nebo jakékoliv jiné nářadí a mít jej tak vždy v bezpečí.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  doživotní
Záruka pro firmu  doživotní
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi