Evolveo NightVision W25 binokulár s nočním viděním a WiFi

Exa kód : EVO000333
 
 
 
 

 

Evolveo NightVision W25 binokulár s nočním viděním a WiFi
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
Od 199  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Evolveo

Exa kód:EVO000333
Kód výrobce:CAM-NV
 

 
Binokulární dalekohled EVOLVEO W25 s nočním viděním s funkcí Wi-Fi, které vám umožní ovládat zařízení pomocí chytrého telefonu. Dalekohled umožňují digitální zvětšení. Jedná se o víceúčelové zařízení, které lze použít v úplné tmě i při slunečním světle. EVOLVEO W25 vyniká při nočním provozu díky vysoce svítivému IR lED reflektoru pro noční vidění. Pokud hledáte zařízení pro objevování neznámých území, noční lov, sportovní hry a jako bezpečnostní opatření, je to perfektní volba.
Dosah přísvitu v noci: až 300 metrů
Zařízení je vybaveno skleněnou optikou s antireflexním povrchem. To umožní získat ostřejší a jasnější obraz za jakýchkoli světelných podmínek, dokonce i v úplné tmě. V noci je možné  Můžete nastavit jas vestavěného infračerveného osvětlení, což je velmi výhodné. K dispozici je 7 úrovní jasu: minimální úroveň prodlužuje životnost baterií; maximální úroveň umožňuje pozorovat extrémně jasný obraz. Vezměte prosím na vědomí, že v noci bude vykreslený obrázek černobílý, ale během dne můžete pozorovat svět ve všech barvách.
Nahrávání videa
Všechna vaše pozorování můžete zaznamenávat v režimech fotografie a videa. Pokud na paměťové kartě není dostatek místa, lze rozlišení snížit. Záznam Videa lze provést až v kvalitě 4K 30 snímků za vteřinu. Pro zlepšení kvality videí by měla být tato funkce v zařízení rozšířena. Fotografie a videa se zaznamenávají na paměťovou kartu (jsou podporovány karty až do 32GB) a vše, co je zaznamenáno, lze zobrazit na obrazovce zařízení. Data lze přenést do počítače pomocí USB-C konektoru.
Až 10 hodin nepřetržitého provozu bez výměny baterií
Binokulární dalekohledy mají ergonomické tělo odolné proti kapkám, mají protiskluzový povrch. Binokulární dalekohledy lze velmi pohodlně uchopit. Když je zvednete, ovládací tlačítka budou přímo pod vašimi prsty. Jedno nabití stačí na přibližně 4—10 hodin nepřetržitého provozu, doba životnosti baterie závisí na tom, jak intenzivně se IR osvětlení používá.


Ovládání přes Wi-Fi pomocí chytrého telefonu nebo tabletu
Wi-Fi vám umožňuje ovládat zařízení pomocí chytrého telefonu nebo tabletu. Dosah signálu je asi 15 metrů. Bezplatná aplikace je k dispozici v App Store a Google Play. Aplikace umožňuje ovládat zařízení na dálku z mobilního zařízení. Můžete s ní upravovat jas infračerveného záření, pořizovat fotografie a videa a také prohlížet, stahovat a mazat nahrané záznamy.
Upozornění: Během provozu může být fotoaparáty a videokamerami a dalšími podobnými elektronickými zařízeními detekováno infračervené osvětlení (infračervené záření).
Vlastnosti:
Neviditelný noční přísvit až 300m
IR lED 850nm - 7 nastavitelných úrovní
Noční foto a video červenobílé, denní barevné
Optické zvětšení: 0-4x
Digitální zvětšení: 0-8x
Fotografie ve formátu *.JPEG
Videa ve formátu MP4/ H.264
Jednoduché a pohodlné: pouze 6 ovládacích tlačítek
Wi-Fi umožňuje připojení k smartphonu s aplikací RoadCam

Obsah balení:
Zařízení pro noční vidění EVOLVEO W25
Nabíjecí kabel USB-C
Popruh k přenášení
Pouzdro
Utěrka na optiku
Uživatelská příručka

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi