Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Evolveo EasyPhone EG

Exa kód : EVO101635
 
 
 
 

 

Evolveo EasyPhone EG
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon, Barva Černá
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Evolveo

Exa kód:EVO101635
Kód výrobce:EP-550-EGB
 

 

Jednoduché ovládání a chytrá nabíjecí kolébka
EVOLVEO EasyPhone EG je snadno ovladatelný elegantní tlačítkový telefon s mnoha praktickými funkcemi. Jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Chytrá nabíjecí kolébka umožní po stisknutí tlačítka aktivovat vyzvánění na telefonu. Díky této funkci tak odložený telefon snadno najdete.

Vestavěné FM rádio
Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic zajistí poslech vaší oblíbené stanice. Pro příjem signálu rádia není potřeba připojovat sluchátka, anténa je integrována přímo v přístroji a zvuk je přehráván vestavěným reproduktorem. Rádio lze poslouchat i na pozadí a při jeho poslechu tak můžete psát SMS, prohlížet si obrázky či zadávat oblíbené akce do integrovaného kalendáře. Při telefonování či příchozím hovoru se rádio automaticky ztlumí a po ukončení hovoru opět rozehraje.

Fotokontakty a rychlá volba
Pro snadné volání je telefon vybaven funkcí Fotokontakty. K osmi vybraným kontaktům lze doplnit fotografii, která usnadní identifikaci volajícího. Pro vyvolání nabídky fotokontaktů stačí jednoduše stisknout jedno tlačítko. Pro dalších osm kontaktů je možné přiřadit tlačítka rychlé volby, která odpovídají číslům 2-9.

SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy
Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu včetně informace o přibližné poloze. Polohu lze získat i zasláním SMS z chytrého telefonu. K určení polohy telefon využívá mobilní síť GSM. Přesnost určení polohy je tak závislá na hustotě pokrytí GSM sítě – ve městech je přesnost desítky až stovky metrů, mimo města je přesnost nižší.

Bohatá výbava
Skvěle čitelný barevný 2,4“displej, výkonná svítilna s vyhrazeným tlačítkem na boku telefonu, fotoaparát, hudební přehrávač s možností přehrávání skladeb uložených na microSDHC kartě, kalendář, budíky, lupa, kalkulačka, záznamník a další praktická výbava pro snadné používání.


 

Parametry

 
 
GPS  Ne
Integrovaný fotoaparát  Ano
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Google Android
Rozlišení displeje  320x240
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Bluetooth  Ano
Wi-Fi  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi