ETA FENITÉ

Exa kód : ETA129716
 
 
 
 

 

ETA FENITÉ
 
Můžete si prohlédnout na showroomu v Karviné 
Akce dočasná
Nikotin
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Výkonný fén s funkcí ionizace v praktické taštičce doplněný difuzérem, kartáčem na vlasy a klipy na sepnutí pro pohodlný styling.
 
 

836 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

691 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Výkonný fén s funkcí ionizace v praktické taštičce doplněný difuzérem, kartáčem na vlasy a klipy na sepnutí pro pohodlný styling.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129716
Kód výrobce:ETA732090010
 

 

Péče o zevnějšek je mnohem pohodlnější, když máte vše potřebné na jednom místě. V praktickém setu ETA Fenité proto najdete kompletní výbavu pro snadnou a efektivní úpravu vlasů. Díky elegantní taštičce je navíc vhodný jako dárek, kterým zaručeně potěšíte každou dlouhovlásku.

Rozlučte se se splihlými a krepatými vlasy
Výkonný fén ETA732090000 v elegantním designu ETA Fenité poskytne vlasům nadstandardní péči, a to nejen díky vysokému příkonu 2400 W. Jeho tajnou zbraní je funkce ionizace, která zbavuje vlasy statické elektřiny a chrání je proti přesušení. Budou tak déle působit upraveným dojmem.

Pokud toužíte po oslnivě hladkém účesu, použijte koncentrátor vzduchu otočný o 360°. Snadno jej však můžete zaměnit za difuzér, který se postará o ohromující objem.

Oddělené přepínače na rukojeti vám přitom nabídnou výběr ze 3 teplotních stupňů a 2 rychlostí proudění vzduchu. S bleskovým vysušením vlasů vám pomůže tlačítko TURBO pro maximální výkon. Výsledný účes pak lépe zafixujete stisknutím tlačítka COLD AIR SHOT pro rychlé ochlazení vzduchu.

Vysoušeč vlasů ETA Fenité je navržen tak, aby sám odrážel vše, co svým uživatelkám nabízí – pyšní se praktickým tvarem, jemnými liniemi a něžnou barevnou kombinací reprezentující rafinovanou ženskost. Ergonomická rukojeť navíc perfektně padne do každé ruky. Napájecí kabel o délce 1,8 m přitom zajišťuje snadnou manipulaci a nechybí ani praktické poutko pro zavěšení.

Fén je vybaven bezpečností pojistkou, která zajistí ochranu proti přehřátí.

Kompletní výbava pro perfektní účes
Součástí balení je kartáč na vlasy, který se postará o šetrné, ale účinné rozčesaní vlasů po celé jejich délce, a to bez odlamování konečků i nepříjemného tahání. Styling vám usnadní praktické klipy pro sepnutí pramenů, na něž při fénování teprve přijde řada.

Vše je uloženo v elegantní taštičce na zip, která poslouží ke skladování celého setu nebo jako prostorná kosmetická etue na cesty i na doma.

Technické parametry:
Ionizátor Ano
Počet rychlostí 2
Počet teplot 3
Studený vzduch Ano
Typ fénu standardní fén
Difuzér Ano
Délka přívodního kabelu 1.8 m
Max. příkon 2400 W
Koncentrátor vzduchu Ano


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi