ETA Fenité 6353 90000 + Pleťové sérum Byotea Pro Age

Exa kód : ETA130010
 
 
 
 

 

ETA Fenité 6353 90000 + Pleťové sérum Byotea Pro Age
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Galvanická žehlička na pleť
 
 
 
Od 138  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Galvanická žehlička na pleť

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA130010
Kód výrobce:ETA635390000SET
 

 
Typ: Galvanická žehlička Technologie: galvanizační Funkce: čistí; lifting; ochlazování; omlazuje; stimuluje; vyhřívání Nástavce: NE Počet intenzit: 5 Napájení: AKU

Svěží pleť jako ze salonu

Hladká pleť bez vrásek a známek únavy je snem mnoha žen. Pravidelné návštěvy kosmetických salónů jsou však nejen finančně, ale také časově náročné. Přineste si všechny kosmetické procedury k vám domů. Ke galvanické žehličce jsme přibalili i účinné pleťové sérum Time Formula od Byotea, které dodá pleti energii, hydratuje ji a přispívá k její ochraně.

S galvanickou žehličkou na pleť ETA Fenité si můžete otevřít váš osobní salón krásy v pohodlí domova, a to klidně každý den. Tento multifunkční přístroj stimuluje v pleti syntézu kolagenu, elastinu i kyseliny hyaluronové, což přirozeně a bezbolestně omlazuje pleť a působí proti tvorbě nežádoucích vrásek.

Technologie galvanického proudu

Ošetření pomocí galvanického proudu patří mezi základní kosmetická ošetření. Kladná ionizace je tu pro důkladné a hloubkové čištění pleti. Dokáže totiž vytáhnout záporně nabité nečistoty jako magnet, a to i z hlubších vrstev pokožky. Záporná ionizace zase pomáhá při aplikaci krémů a sér. Záporné ionty, které galvanická žehlička produkuje, se naváží na kladné ionty v kožních buňkách a vytvoří tak optimální cestu pro vstřebání živin hluboko do vrstev pokožky.

Galvanický proud z žehličky na pleť tak jednoduše zvyšuje elasticitu a pružnost pleti, redukuje vrásky a pomáhá při zapracovávání krémů a sér i do hlubších vrstev pokožky.

Nechte se hýčkat účinky barevného světla

Fotonová terapie neboli terapie světlem má reálný pozitivní přínos v oblasti ošetření pleti. Přirozenou cestou podporuje tvorbu kolagenu, má antibakteriální účinky, napomáhá zpomalovat stárnutí kůže a působí i jako prevence proti tvorbě akné. Každá barva má specifickou vlnovou délku, proto každé světlo má i specifické účinky pro pleť.

Galvanická žehlička ETA Fenité vám nabídne fotonovou terapii červeným a modrým světlem. Červené světlo zlepšuje cirkulaci krve a podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Napomáhá tak prokrvení pleti a má příznivý vliv na její elasticitu. Modré světlo má protizánětlivé účinky a působí tak jako prevence proti akné.

5 režimů provozu pro kompletní ošetření

Galvanická žehlička ETA Fenité vám nabídne až 5 různých režimů provozu, aby vaše péče o pleť byla kompletní.

Působení tepla a chladu

Regulovat si můžete na galvanické žehličce ETA Fenité i teplotu, a to ve 3 stupních. Působení tepla i chladu má na pleť své specifické účinky. Teplo otevírá póry a funguje jako příprava pro další ošetření pleti. Chladnější teplota zase naopak pleť příjemně zklidní a je tak ideální na závěr ošetření. Navíc podporuje přirozenou detoxikaci pleti a pomáhá pleti udržet si přirozenou vlhkost.

Součástí balení je i praktický prstenec pro uchycen

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi