ETA ETA776290000 ASPIRA

Exa kód : ETA129961
 
 
 
 

 

ETA ETA776290000 ASPIRA
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
ETA ETA776290000 Aspira svářečka fólií, plně automatická: uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch, zataví spoj, funkce samostatného vakuování, vynikající kvalita spojení (jednolitý a silný svár), režim pro suché a vlhké potraviny
 
 

2 312 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 911 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 116  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ETA ETA776290000 Aspira svářečka fólií, plně automatická: uzavřením pevně zajistí fólii, odsaje vzduch, zataví spoj, funkce samostatného vakuování, vynikající kvalita spojení (jednolitý a silný svár), režim pro suché a vlhké potraviny

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129961
Kód výrobce:ETA776290000
 

 

ETA ETA776290000 Aspira
Vakuování potravin je jeden z nejúčinnějších způsobů, jak prodloužit trvanlivost potravin a zamezit tak plýtvání. Výkonná svářečka folií je plně automatická a bude vám tak ideálním parťákem! Uzavřením vakuovačka sama pevně zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj silným jednolitým či dvojitým svárem. Síla odsávání je -0,8 bar. ETA Aspira má speciální program pro suché a vlhké potraviny a nastavit si můžete také intenzitu vakuování (normální, jemné). Vlhké potraviny se vakuují pomaleji, aby se tekutina nedostala do sváru a vakuování proběhlo tak, jak má. Pro vakuování bylinek či hub zase můžete zvolit nižší intenzitu a zamezit tak jejich deformaci. Samozřejmostí je i funkce pro samostatné vakuování či samostatné svařování. Celý proces je doprovázen světelnou signalizací.

Marinování snadno a rychle

Staňte se hvězdou každé grilovačky! Krkovička či kuřecí křidýlka jsou nejlepší marinované nejlépe přes noc. S unikátní funkcí marinování můžete tento proces zkrátit až na 20 minut! Několik cyklů odsávání a vpouštění vzduchu zpět do nádoby otevírá póry masa a umožňuje tak marinádě proniknout hlouběji do vláken. Zbývající počet cyklů můžete přehledně sledovat na LED displeji. Program marinování je určen pro použití s vakuovacím boxem, který je součástí balení.

Sous-vide i u vás doma

Vaření metodou sous-vide už není záležitostí pouze luxusních restaurací. Potraviny jednoduše zavakuujete a vložíte je do vodní lázně. Každá potravina vyžaduje specifickou teplotu vody i různě dlouhou dobu vaření. Dodržet stanovená pravidla se však vyplatí! Odměnou vám bude neobyčejně jemné a šťavnaté jídlo plné chuti a živin.

Udržitelně a ekologicky

Vakuovací sáčky i fólie nemusíte po použití vyhazovat. Jednoduše je omyjte a použijte znovu! Ušetříte tak nejen peníze, ale i životní prostředí od zbytečných plastů.

Příslušenství

  • Vakuovací sáčky 20 x 30 cm (5 ks)
  • Vakuovací fólie 20 cm x 2 m
  • Hadička na odsávání
  • Vakuovací box s objemem 1 000 ml

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi