Produkt je vyřazen!
 

 

Espresso Krups EA890810

Exa kód : KRU146052
 
 
 
 

 

Espresso Krups EA890810
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Automatický kávovar, Barva Černá, Tlak čerpadla 15 barů, Objem nádržky na vodu 2,3 l, Integrovaný mlýnek
 
 

9 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 174 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 494  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Krups

Exa kód:KRU146052
Kód výrobce:EA890810
 

 

Plnoautomatický kávovar Krups Evidence

  • Vyroben s maximální péčí a precizností až do posledního detailu. Díky 15 přednastavitelným volbám vám automatický kávovar umožní připravit si všechny vaše oblíbené druhy kávy - od aromatického espressa, až po dokonale vyvážené cappuccino či caffe latte.
  • Pomocí funkce One-Touch-Cappuccino budou vaše mléčné nápoje připraveny pouhým jedním dotykem displeje.
  • Každý druh kávy můžete obohatit přidáním extra porce espressa, což nápoji dodá intenzivnější chuť a energii, vyzkoušet můžete také funkci Dark.
  • Kávovar Evidence je vybaven technologií Krups Quattro Force, která vás okouzlí kvalitním rychlým mletím, precizním tempováním, okamžitým ohřevem již od prvního šálku a automatickým cyklem proplachu parní trysky pro zajištění dlouhodobé výkonnosti.

Dopřejte si Evidentně lepší kávu!

  • Kávovar Krups Evidence EA890810, váš nový soukromý barista, zajistí, aby byla vaše káva vždy perfektní. Čerstvá kávová zrna pomocí výkonného kónického mlýnku precizně namele, postará se o bezchybnou extrakci nápoje i o sametově hebkou cremu v každém šálku. Evidence si vás navíc jistě získá i svým elegantním a moderním designem, díky němuž bude ozdobou vaší kuchyňské linky.

Široká škála kávových nápojů, který bude ten váš?

  • Z 15 různých kávových receptů si dokáže vybrat opravdu každý. Milovníci jemné kávy a husté pěny si oblíbí lehké cappuccino, experti na ryzí chuť kávy si pak pochutnají na espressu. Nastavit si můžete tři typy hrubosti, a to v závislosti na typu vaší kávy. Upravit si také můžete množství extrahované vody či množství mléka i mléčné pěny - své vytříbené chutě tak uspokojí i ti nejnáročnější konzumenti, kteří mají jasnou představu o tom, jak má jejich káva vypadat. Díky funkci horké vody si mimo kávu můžete připravit svůj oblíbený čaj.

Perfektní mléčná pěna bez složitého čištění

  • Patří mezi vaše nejoblíbenější kávy právě ty mléčné typu, jako je například cappuccino či caffe latte, ale odrazuje vás neustálé složité čištění mléčného systému? V tom případě je pro vás Krups Evidence EA890810 ta nejlepší volba. Jeho mléčný systém totiž spočívá v pouhém zavedení silikonové hadičky do jakékoli nádoby s mlékem - klidně do kartonu právě vytaženého z lednice. Po přípravě mléčného nápoje pak hadičku jednoduše propláchnete pod tekoucí vodou, a tím vaše starost o čištění mléčného systému končí, zbytek zařídí automatické čištění kávovaru. Díky tomuto provedení vám kromě snadné údržby mléčný systém nabídne i přípravu dvou mléčných nápojů zároveň.

Minimalistický vzhled, maximální množství funkcí

  • Kávovar je vyroben tak, aby působil velice jednoduše a aby svými rozměry neobsadil celou vaši kuchyňskou linku. Nenechte se ovšem zmást - minimalistický design v sobě skrývá objemnou nádobku na vodu (2,3 litry) i prostorný zásobník na zrnkovou kávu (260 gramů), a vy si tak můžete pravidelně vychutnávat své nápoje bez neustálé nutnosti doplňovat vodu či kávová zrna. Dalším z mnoha benefitů kávovaru je jeho posuvná kávová výpusť. Nová konstrukce dovoluje kávovou výpusť nastavit až do výšky 15,8 centimetrů, čímž vytváří prostor i pro umístění opravdu vysokých sklenic. Ať už si tedy chcete vychutnávat pravé caffe latte z vysoké skleničky, nebo si jednoduše rádi dopřejete kávu ze svého oblíbeného velkého hrnku, kávovar Krups Evidence EA890810 vám tato přání velmi rád splní.

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Automatický kávovar
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Tlak čerpadla 
 
 
Tlak čerpadla
Udává tlak čerpadla. Pro přípravu skutečně kvalitní kávy je potřeba aby tato hodnota činila cca 13-15 bar. Čím větší tlak, tím lépe připravená káva.
 
 
 
 
 
15 barů
Počet šálků  2
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1450 W
Objem nádržky na vodu 
 
 
Objem nádržky na vodu
Udává, kolik litrů vody se vejde do nádržky, jenž je určena k přípravě kávy.
 
 
 
 
 
2,3 l
Zrnková káva  Ano
Funkce 
Integrovaný mlýnek 
 
 
Integrovaný mlýnek
Některé kávovary mají integrovaný mlýnek na kávu, a uživatel tak může do zásobníku používat kávu zrnkovou. Namletím pouze potřebného množství čerstvé kávy je možno plně rozvinout její chuťové aroma.
 
 
 
 
 
Ano
Displej  Ano
Zásobník na vodu  Ano
Zásobník na mléko  Ne
Nahřívání šálků 
 
 
Nahřívání šálků
Udává, zda kávovar dokáže nahřát šálek na optimální teplotu.
 
 
 
 
 
Ne
Ostatní 
Výška  36,3 cm
Šířka  24,0 cm
Hloubka  37,2 cm
Hmotnost  8,4 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.


 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi