Epson TM-m30II-SL

Exa kód : EPS105954
 
 
 
 

 

Epson TM-m30II-SL
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
TM-m30II-SL je multifunkční řešení POS, které se skládá z tiskárny TM-m30II a stojanu na tablet - bohatá nabídka funkcí a možností připojení, technologie : termotisk, formát papíru papírová role : 57,50 ± 0,50 (Š) mm x prům. 18,00 mm
 
 

14 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

12 388 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 750  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TM-m30II-SL je multifunkční řešení POS, které se skládá z tiskárny TM-m30II a stojanu na tablet - bohatá nabídka funkcí a možností připojení, technologie : termotisk, formát papíru papírová role : 57,50 ± 0,50 (Š) mm x prům. 18,00 mm

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Epson

Exa kód:EPS105954
Kód výrobce:C31CH63512
 

 

Epson TM-m30II-SL
TM-m30II-SL je multifunkční řešení POS, které se skládá z tiskárny TM-m30II a stojanu na tablet. To vše v jednom stylovém, prostorově úsporném řešení. Toto integrované řešení POS je kompaktní, cenově výhodné a snadno se používá. Uživatelé mohou připojit různé druhy tabletů (společnost Epson tablety neprodává) a vytvořit si multifunkční řešení POS, které nabízí rozšířené možnosti připojení a designové prvky.

Pokročilé možnosti připojení

K modelu TM-m30II-SL lze přímo připojit skenery, klávesnice, váhy a další periferní zařízení. Zajistí se tak předávání dat přímo do tabletu. Nabízí také rozšířené možnosti připojení (přes USB a Ethernet), inteligentní funkci SDP (Server Direct Print) a podporu cloudových služeb OMS. Může se také používat společně s barevným zákaznickým displejem DM-D70 společnosti Epson. Funkce synchronizace a nabíjení poskytuje napájení a data prostřednictvím jediného kabelu pro zařízení se systémem Android1 nebo iOS.

Kompaktní a stylové řešení

Má nenápadný design a posuvný úchyt. Ten umožňuje připevnit téměř všechna tabletová zařízení. Tiskárnu můžete instalovat horizontálně i vertikálně a efektivně tak šetřit prostor v prodejně. Můžete ji dokonce připevnit na stěnu.

Snadno použitelná a spolehlivá

Výsledkem aplikace zkušeností společnosti Epson v oblasti řešení POS je bezkonkurenčně robustní provedení a vyladěné funkce. Každá součást totiž byla navržena s důrazem na snadné používání.

Hlavní vlastnosti

  • Stylové a praktické provedení s malými rozměry a čistými liniemi
  • Umožňuje bezpečně připevnit téměř všechna tabletová zařízení
  • Bohatá nabídka funkcí a možností připojení
  • Technologie : Termotisk
  • Formát papíru papírová role : 57,50 ± 0,50 (Š) mm x prům. 18,00 mm
  • Rozhraní : Ethernetové rozhraní (100 Base-TX / 10 Base-T), USB 2.0 typu B, USB 2.0 typu A (3x), Otvírání zásuvky, Slot na kartu Micro SD
  • Nabíjení a synchronizace tabletu 1x
  • Datová vyrovnávací paměť 12 kB
  • Rozměry výrobku : 140 x 214 x 255 mm (šířka x hloubka x výška)
  • Hmotnost výrobku : 2,9 kg

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 381 489 800 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://www.vspdata.cz vyplňte formulář.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi