EMOS EV029

Exa kód : EMO131218
 
 
 
 

 

EMOS EV029
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Digitální kuchyňská váha EV029, černá
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Digitální kuchyňská váha EV029, černá

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO131218
Kód výrobce:EV029
 

 

Popis produktu

Nabízí výběr z jednotek dle vašich zvyklostí (g – gramy, oz – unce, lb – libry)•Jednoduché dovažování díky funkci TARA•Přehledný LED podsvícený displej•Mimo klasické skladování lze váhu také pověsit díky vyklápěcímu poutku•Signalizace slabé baterie a přetížení váhy včetně praktické funkce automatického vypnutí•Materiál je tvořen kombinací nerezové oceli a ABS plastu•Protiskluzové nožky váze dodávají perfektní stabilitu•Díky modernímu designu, skladným rozměrům a snadné údržbě se váha jistě stane praktickým doplňkem do jakékoliv kuchyně•Kompaktní rozměr zaručí, že vám váha nebude na pracovní desce překážet, ale přesto dokáže vážit např. i větší konvičky kávy•Napájení na 3× AAA, které jsou součástí balení
Kuchyňská váha představuje praktický doplňek do každé kuchyně. Své místo si díky stylovému designu jistě najde v každé domácnosti.

Každé zrnko se počítá
Elegantní váha EV029 je perfektním pomocníkem nejen pro milovníky kávy, ale i pro ty, kteří vyžadují vysokou přesnost vážení na 0,1 g. Díky designu z nerezové oceli, ABS plastu, kompaktnímu rozměru a praktickému oušku na zavěšení bude nepostradatelným pomocníkem nejen v kavárně, ale i ve vaší kuchyni. Mezi další praktické funkce patří dovažování TARE, časovač, signalizace slabé baterie a přetížení váhy, včetně praktické funkce automatického vypnutí. Váhu lze zatížit až 3 kilogramy surovin.

Funkce pro baristy
Jedním z nejdůležitějších nástrojů pro baristu je váha, která umožňuje udržovat kvalitu a přesný recept pro přípravu kávy. Váha EV029 je ideální pomocník nejen ke zvážení správné dávky kávy do portafilteru, ale také ke sledování extrakce z hlediska času a objemu. Profesionální váha je vhodná nejen pro milovníky filtrované kávy ale i baristy či domácí kávové nadšence.

Funkce dovažování (TARE)
Nechcete ztrácet čas při vaření, pečení a uklízení zbytečně zašpiněného nádobí? Pak je tato váha dělaná přímo pro vás. S funkcí TARE budete moci jednoduše vážit různé suroviny postupně a přidávat je do jedné mísy. Stačí jednoduše vynulovat displej váhy po každé přidané surovině a pak snadno přidat další ingredienci podle vašeho receptu. Vybrat si také můžete z různých měrných jednotek dle vašich zvyklostí (g – gramy, oz – unce, lb – libry)

Podsvícený LED displej
Díky velkému podsvícenému LED displeji uvidíte bez potíží i při méně příznivých světelných podmínkách. Při práci v kuchyni jistě oceníte i vestavěný časovač, který je důležitým faktorem při přípravě kávy. Váha se velmi rychle stane vaším pomocníkem, kterého budete mít rádi po ruce.

Zaměřeno na detail
Kuchyňská váha s maximálním limitem 3 kg je ideálním společníkem pro vaše kulinářské dobrodružství. S funkcí proti přetížení se nemusíte starat ani o to, že by překročila své možnosti. Můžete s důvěrou vážit nejrůznější ingredience a suroviny, abyste dosáhli dokonalých výsledků při vaření a pečení.

Díky protiskluzovým nožičkám váha nesklouzne z žádného povrchu. Máte dovařeno? Váhu můžete buď vypnout nebo využít funkci automatického vypnutí, díky které to udělá za vás. Napájení je zajištěno pomocí 3× AAA baterií, které jsou součástí balení. Funkce signalizace slabé baterie vás upozorní na potřebu její výměny.

Výklopné poutko spolu s praktickým designem vám umožní snadné skladování a minimalizují místo, které váha v kuchyni zabírá.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kuchyňská váha
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi