EMOS E5080

Exa kód : EMO130665
 
 
 
 

 

EMOS E5080
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Meteostanice, Dosah venkovního čidla 30 m, Minimální měřitelná vnitřní teplota -10 °C, Maximální měřitelná vnitřní teplota 50 °C, Budík, Rádiem nebo internetem řízený čas, Barometr, Vlhkoměr, Ukazatel vnejší teploty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO130665
Kód výrobce:E5080
 

 

Jak na předpověď počasí? Stylově a s přehledem

Malé nástěnné teploměry pověšené u okna jsou už dávno minulostí! Moderní meteostanice totiž neinformují pouze o aktuální teplotě, ale umí toho mnohem více. Díky domácí bezdrátové meteostanici E5080 nemusíte ráno před odchodem do práce zkoumat oblohu a snažit se uhodnout, jaké bude během dne počasí. Stačí jeden pohled na displej a budete mít jasno! Samozřejmostí je měření všech základních veličin (teplota, vlhkost, tlak). Meteostanice měří venkovní teplotu v rozmezí -40 °C až +70 °C a vnitřní teplotu v rozmezí -10 °C až +50 °C, v obou případech s rozlišením 0,1 °C. Pojďte se podívat, co dalšího domácí bezdrátová stanice umí.

Dokonalý přehled o počasí kdekoli a kdykoli

Kde se bude bezdrátová meteostanice nejlépe vyjímat? Nejvhodnější je samozřejmě meteostanici umístit tam, kde bude dostatečně na očích, zejména tedy před odchodem z domu. Praktická je proto možnost pověšení na zeď, například vedle vstupních dveří. Stejně tak lze meteostanici postavit na stůl, například vedle televize či na polici v kuchyni. Meteostanici lze také příznačně umístit na noční stolek, kde využijete i její další funkce, jako je budík, kalendář atd.

Široký pozorovací úhel ve formě funkce Comfort view zaručuje, že budete mít přehled o aktuální teplotě a dalších užitečných hodnotách takřka odkudkoli.

Meteostanice, na kterou je radost pohledět

Elegantní design s velkým čitelným displejem si vás získá na první pohled. Bezdrátová meteostanice se hodí do všech prostor a nemusíte se obávat, že by působila rušivým dojmem. Naopak! Precizní provedení a podsvícený LCD displej pozvedávají tento model na vyšší úroveň a činí z něj nejen praktického pomocníka, ale také zajímavý doplněk.

Předpověď počasí na dosah

Moderní meteostanice již běžně nabízejí v rámci svých funkcí také předpověď počasí a model E5080 rozhodně není výjimkou. Bezdrátová domácí stanice nabízí předpověď počasí v rámci několika hodin. Součástí meteostanice je rovněž ukazatel trendu vývoje teplot a relativní vlhkosti.

Součástí meteostanice je venkovní čidlo, které lze umístit až do vzdálenosti 50 metrů. To ovšem není vše! K meteostanici je možné v případě potřeby připojit 3 čidla, díky čemuž můžete mít přehled o teplotě na celém pozemku, ale třeba i v suterénu, garáži apod. Užitečným údajem je bezesporu i vlhkost, přičemž venkovní vlhkost měří meteostanice v rozmezí 20 % až 95 % RV s rozlišením 1 %, vnitřní vlhkost v rozmezí 1 % až 99 % RV. Barometr pak nabízí informace o atmosférickém tlaku.

Seznamte se s dalšími užitečnými funkcemi

A co dalšího bezdrátová domácí meteostanice E5080 nabízí? Najdete zde například budík, jehož zapnutí je uživatelsky velmi jednoduché. Nechybí zde však ani možnost nastavení časového pásma a data.

Velmi užitečná je také funkce DCF (automatické nastavení času). Hodiny díky řízení DFC signálem ukazují vždy přesný čas, není potřeba dále cokoli nastavovat, a to ani při přechodu na letní či zimní čas.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Meteostanice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Dosah venkovního čidla  30 m
Minimální měřitelná vnitřní teplota  -10 °C
Maximální měřitelná vnitřní teplota  50 °C
Vlastnosti 
Budík  Ano
Rádiem nebo internetem řízený čas  Ano
Barometr  Ano
Podsvícení displeje  Ne
Vlhkoměr  Ano
Ukazatel vnejší teploty  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi