EMOS CARSON, černá

Exa kód : EMO131078
 
 
 
 

 

EMOS CARSON, černá
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Hledáte lampičku, která se dokonale přizpůsobí vašim požadavkům? Pak byste si rozhodně měli posvítit na LED stolní lampu CARSON, která díky jednoduchému designu zapadne do každého interiéru. Lampa má vysoký světlený tok až 400 lm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hledáte lampičku, která se dokonale přizpůsobí vašim požadavkům? Pak byste si rozhodně měli posvítit na LED stolní lampu CARSON, která díky jednoduchému designu zapadne do každého interiéru. Lampa má vysoký světlený tok až 400 lm.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO131078
Kód výrobce:Z7618B
 

 

LED stolní lampa EMOS CARSON s USB portem
Hledáte lampičku, která se dokonale přizpůsobí vašim požadavkům na barvu a intenzitu světla? Pak byste si rozhodně měli posvítit na LED stolní lampu CARSON, která díky jednoduchému designu zapadne do každého interiéru. Lampa má vysoký světlený tok až 400 lm.

Osvětlení na míru vašim potřebám i náladě

Potřebujete intenzivní bílé světlo pro práci a jindy byste zase dali přednost relaxaci u tlumeného teplého osvětlení? LED stolní lampa CARSON umožňuje změnu barvy světla v pěti krocích od studené bílé až po teplou bílou a také stmívání v šesti krocích. Otočné rameno lampičky se dvěma naklápěcími klouby umožňuje nastavení jak pro práci, tak nepřímé osvětlení interiéru nebo dokonce lampičku složit do kompaktního tvaru.

Usínání, které se neprodraží

Dokonalé nasvícení pracovního stolu není ani zdaleka to jediné, co moderní stolní LED lampa CARSON dokáže. Před usnutím si můžete zapnout tlumené noční světlo zabudované v podstavci. Pokud se bojíte, že vám bude lampička zbytečně svítit celou noc, zapněte funkci časovače a světlo se po 60 minutách vypne automaticky.

Nabíječka vždy po ruce

Ani tím výčet vlastností lampičky stále nekončí. V podstavci je totiž také zabudovaný USB výstup pro nabíjení vašich zařízení. Pokud do něj zapojíte odpovídající nabíjecí kabel, tak můžete prostřednictvím lampy nabíjet například telefon, powerbanku nebo chytré hodinky. Rozměry lampy jsou 330 × 290 mm.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi