Dell batoh Ecoloop Urban Backpack pro netobooky do 15,6" (38,1cm)

Exa kód : DEA000129
 
 
 
 

 

Dell batoh Ecoloop Urban Backpack pro netobooky do 15,6" (38,1cm)
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barva Modrá, Úhlopříčka displeje 15,6"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DELL

Exa kód:DEA000129
Kód výrobce:460-BDLG
 

 
Ochranné úložiště notebooku Speciální polstrované pouzdro chrání váš počítač. Vhodné pro většinu notebooků Dell do 15". Prostorná hlavní komora Uložte dokumenty a každodenní příslušenství do jednoho snadno přístupného prostoru. Přední organizér Sloty na pera a kapsy vytvářejí úložný prostor pro menší předměty, jako je myš nebo powerbanka. Přední kapsa na zip Vertikální kapsa umožňuje rychlý a snadný přístup k malým nezbytnostem, jako jsou telefony nebo klíče. Boční kapsy Pružné, síťované kapsy na obou stranách batohu ukládají předměty, jako jsou láhve na vodu, deštníky nebo dezinfekce na ruce. Všestranný vzhled Stylový vzhled, který je ideální do kanceláře, posilovny nebo na víkend. Zůstaň v klidu Odvětraný, vzduchem síťovaný, polstrovaný zádový panel udržuje vaše záda v pohodě. Noste pohodlně Nastavitelné, tvarované ramenní popruhy ve tvaru "S" odlehčí vašim ramenům, zatímco horní rukojeť poskytuje pohodlné uchopení, abyste mohli uchopit a jít. 100% recyklovaná plastová tkanina Vnější látka je vyrobena z přibližně 7 recyklovaných plastových lahví, které by jinak skončily na skládce. Udržitelné balení Obal je vyroben ze 100% recyklovaného obsahu v závěsném štítku, závěsném očku a plastovém sáčku. Udržitelné balení Obal je vyroben ze 100% recyklovaného obsahu v závěsném štítku, závěsném očku a plastovém sáčku. Technické specifikace Typ produktu: Batoh na notebook Barva: Modrá Rozměry (ŠxHxV): 31,5 cm x 17 cm x 48 cm Hmotnost: 540 g Kompatibilita s notebookem: 15" Podporované velikosti notebooků: až 15" / až 38,1 cm Nosný popruh: Ramenní popruhy Další přihrádky: Síťovaná kapsa Kapacita: 20 litrů

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Modrá
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
15,6"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje DELL ČR. Závadu hlaste telefonicky na čísle 225 772 727.


Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi