Creative Labs Stage SE

Exa kód : CRE000024
 
 
 
 

 

Creative Labs Stage SE
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Soundbar, Barva Černá, Systém reproduktorů 2.0, Celkový výkon RMS 48 W, Herní provedení, Bluetooth, Hudební výkon RMS 48 W, Min. frekvenční rozsah 50 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz
 
 

1 574 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 301 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 79  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Creative Labs

Exa kód:CRE000024
Kód výrobce:51MF8410AA000
 

 

Creative Stage SE je výkonný soundbar pod monitor pro počítač a herní konzole, který je určen pro zábavu a hraní her. Stylový soundbar, který zaručuje vynikající akustický výkon díky našim speciálně vyladěným měničům Racetrack a technologii Sound Blaster - ta ještě o stupeň zvyšuje kvalitu zvuku a doslova vás pohltí, takže se stane dokonalým doplňkem jedinečného obrazu.

Creative Stage SE se napájí pomocí napájecího adaptéru a k počítači se připojuje jediným USB kabelem, případně bezdrátově pomocí technologie Bluetooth 5.3. Malé rozměry také umožňují flexibilní umístění soundbaru pod monitor a předurčují ho k bezproblémovému využití i v menších místnostech. Soundbar se navíc snadno nastavuje a ovládá - multifunkční ovladače je prakticky umístěn na boku soundbaru, takže je snadno po ruce, pokud je potřeba produkt zapnout nebo upravit jeho hlasitost.

Creative Stage SE můžete brát jako zasloužený krok vpřed od počítačového audia nebo základních stereofonních reproduktorů!

VÝKONNÝ A ŘÍZNÝ

Creative Stage SE je zárukou vynikající kvality zvuku! Tenhle soundbar pod monitor je vybavený výkonnými měniči Racetrack s plným rozsahem a nadměrně velkými zářiči, takže dokáže reprodukovat čistší a říznější zvuk i bez subwooferu. Zásluhou špičkového výkonu 48 W dokáže tento šikovný soundbar nabídnout zvuk, který je mnohem kvalitnější, než je u běžných Bluetooth soundbarů zvykem. Tomuhle se teprve říká upgrade!

TECHNOLOGIE ZNAČKY

Reproduktor Creative Stage SE je vybaven zvukovými technologiemi Clear Dialog a Surround značky Sound Blaster, které výrazně zlepší srozumitelnost hlasu a zážitek z prostorového zvuku.

SURROUND

Technologie Surround dokáže prostřednictvím zvukových filtrů značky Sound Blaster identifikovat a zlepšit prostorové informace o příchozím zvuku, čímž optimalizuje poslechový zážitek a zajistí vám širší zvukovou scénu i prostorový zvuk z jakéhokoliv typu audio zdroje.

CLEAR DIALOG

Technologie Clear Dialog pomocí algoritmu extrahuje vokály a mluvené dialogy, které následně inteligentně vylepšuje a zesiluje, takže si je budete moci vychutnat čistě a bez kompromisů vynucených ostatními vlivy okolí.

NASTAVTE SI ZVUK PODLE VLASTNÍCH PŘEDSTAV

Naše nová funkce Tone Adjustment vám umožní přepínat mezi hřejivější a jasnější reprodukcí zvuku. Zařízení Creative Stage SE si tak můžete dokonale vyladit a upravit tónovou neutralitu pouhým stisknutím tlačítka!

Hřejivější zvuky

Přiklání se k basovým frekvencím, basy a vokály jsou výraznější. Vyšší frekvence jsou tišší a tlumenější, takže působí hřejivějším a více uklidňujícím dojmem.

Jasné zvuky

Tento tón lépe reprodukuje vysoké zvuky, takže zaručuje dokonale jasný a čistý zvuk.

FLEXIBILNÍ MOŽNOSTI PŘIPOJENÍ

Soundbar Creative Stage SE se napájí prostřednictvím napájecího adaptéru a podporuje digitální zvuk přes USB i Bluetooth. Stačí jen jednoduše připojit zařízení k soundbaru Creative Stage SE pomocí dodaného kabelu USB-C na USB-A a můžete začít! Díky nejnovějšímu rozhraní Bluetooth 5.3 se rovněž dá bezdrátově streamovat z mobilních zařízení, takže si svoji oblíbenou hudbu budete moci vychutnávat třeba u pracovního stolu nebo při lenošení na pohovce na druhé straně místnosti!

ELEGANTNÍ DESIGN A PRAKTICKÉ OVLÁDACÍ PRVKY

Soundbar Creative Stage SE se pyšní elegantním černým designem s lesklou povrchovou úpravou, perfektně se hodí k jakémukoli stolnímu zařízení a ideálně se vejde pod monitor. Navíc díky knoflíku pro ovládání hlasitosti integrovanému na boku soundbaru můžete snadno provádět rychlé úpravy nastavení zvuku za chodu.

MULTIFUNKČNÍ KNOFLÍK

Dostatečně velký knoflík umožňuje ruční zapnutí nebo vypnutí soundbaru, přepínání mezi režimy USB a Bluetooth, stejně jako úpravu nastavení hlasitosti.

A INFRAČERVENÉ DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

Naproti tomu dálkové ovládání nabízí mnohem více funkcí, například přehrávání/pozastavení, ztlumení zvuku, nastavení tónu a aktivace režimů Surround (Prostorový zvuk) a Clear Dialog (Čistý dialog).

Baterie AAA nejsou součástí balení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Soundbar
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Barva  Černá
Systém reproduktorů  2.0
Celkový výkon RMS  48 W
Konfigurace reproduktorů  2.0
Herní provedení  Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
FM tuner  Ne
Hudební výkon RMS  48 W
Podpora paměťových karet  Ne
Dálkový ovladač  Ano
Napájení  Vestavěný akumulátor
USB vstup 
 
 
USB vstup
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
Jen napájení
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
50 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Integrovaný mikrofon 
 
 
Integrovaný mikrofon
Některé reproduktory (především bezdrátové BlueTooth varianty) disponují zabudovaným mikrofonem, díky čemuž je lze mimo jiné použít např. jako handsfree pro telefonické hovory.
 
 
 
 
 
Ne
AUX výstup  Ne
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
Ne
Vstupy a výstupy 
Apple Siri  Ne
Bezdrátové připojení  Bluetooth
Rozměry V x Š x H  680 x 4100 x 108 mm
Hmotnost  1,220 kg
Digitální optický vstup  0 x
Jack 3,5 mm  0 x
USB  1 x
Rozměry Š x V x H  41.00 x 6.80 x 10.80 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi