Produkt je vyřazen!
 

 

CPA Halo 13

Exa kód : CPA100038
 
 
 
 

 

CPA Halo 13
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klasický telefon
 
 

990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

818 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

CPA

Exa kód:CPA100038
Kód výrobce:TELMY1013BK
 

 

CPA Halo 13 černý

Snadno ovladatelný telefon véčkové konstrukce splní všechny základní požadavky, jako je telefonování, psaní zpráv, ale i focení. Jeho velkou předností jsou kompaktní rozměry v zavřeném stavu, takže perfektně zapluje i do menší kapsy. Jakmile jej však otevřete, máte velký barevný displej a rozměrnou klávesnici, kterou obslouží i velké prsty se sníženou pohyblivostí. A jako bonus vydrží v pohotovostním stavu na baterii až 10 dní. To vše dělá z CPA Halo 13 telefon velmi vhodný nejen pro seniory.

Klíčové vlastnosti

Mobilní telefon “véčkové” konstrukce
V zavřeném stavu kompaktní, dobře přenosný
Displej se snadnou čitelností velkých písmen
Fotoaparát se svítilnou
FM rádio a hudební přehrávač
Stojánek pro snadné nabíjení
Funkce SOS

Barevný displej

Telefon CPA Halo 13 má barevný 2,4palcový displej s ostrými barvami a snadnou čitelností velkých písmen. Práci s telefonem usnadňují velká oddělená tlačítka, která umějí dokonce mluvit. Specialitou jsou Foto kontakty. Jednoduše si ke kontaktu uložíte fotografii a pak snadno poznáte, kdo vám volá. Praktiká je svítilna, která se ve spojení s fotoaparátem zaslouží o pořizování snímků i za špatných světelných podmínek či v úplné tmě.

Foťte i ve tmě

Kromě základního volání a psaní SMS má také multimediální funkce, jako je FM rádio, prohlížeč obrázků nebo hudební přehrávač. Do telefonu lze vložit paměťovou kartu o velikosti až 16 GB, takže získáte dostatek prostoru i pro celé sbírky alb. Také na ní můžete nafotit velké množství snímků.

Nabíjecí stojánek

Součástí balení je nabíjecí stojánek pro pohodlné nabíjení telefonu. Jednoduše zařízení do něj položíte a od té doby bude na jednom místě a neustále nabitý. Telefon však bude vždy připravený i mimo domov, s využitím moderních technologií totiž vydrží v pohotovostním stavu až 10 dní a zvládne až 5 hodin hovoru.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Bez OS
Rozlišení displeje  240 x 320
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Bluetooth  3.0
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi