Concept VZ6010 ELITE Steam Boost

Exa kód : CNC116042
 
 
 
 

 

Concept VZ6010 ELITE Steam Boost
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Concept VZ6010 parní žehlička na vlasy ELITE Steam Boost, povrch žehlicích ploch: keramika, šířka destiček: 11 x 2,5 cm, zámek žehlicích ploch
 
 

881 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

728 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Concept VZ6010 parní žehlička na vlasy ELITE Steam Boost, povrch žehlicích ploch: keramika, šířka destiček: 11 x 2,5 cm, zámek žehlicích ploch

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC116042
Kód výrobce:vz6010
 

 

Concept VZ6010 Parní žehlička na vlasy
Parní žehlička na vlasy Steam Boost Concept VZ6010 z řady Elite je vhodná pro každodenní péči o vlasy nejen doma, ale i v kadeřnických salonech. Je vybavena vysoce šetrnou a účinnou parní technologií a nadstandardní délkou kabelu 2,5 m.

Pára je šetrná k vašim vlasům

Hlavní výhodou parní žehličky na vlasy VZ6010 je její vysoce šetrná péče k vlasům. Parní technologie poskytuje hloubkovou hydrataci vlasů, ochranu před vysokými teplotami a dokáže zacelit roztřepené konečky. Během chvilky získáte dokonale hladké a přirozeně lesklé vlasy. Parní žehlička VZ6010 narovná všechny typy vlasů, včetně hustých a kudrnatých.

Plovoucí žehlicí desky se přizpůsobí každému pramenu

Parní žehlička Steam Boost VZ6010 je osazena plovoucími žehlicími deskami, které jsou velmi šetrné k vašim vlasům. Během žehlení se přizpůsobí tloušťce každého pramenu, takže je dosaženo optimálního a stejnoměrného tlaku a nedochází k poškození a lámání vlasů. Žehlička je vybavena systémem rychlého nahřátí a díky keramickému povrchu žehlicích ploch se teplo rovnoměrně rozkládá po celé ploše. Výsledkem jsou dokonale rovné a lesklé vlasy.

Vhodná pro každý typ vlasů

Žehlička nabízí výběr z 5 teplotních stupňů, takže je vhodná jak pro jemné vlasy, tak i pro silné a kudrnaté. Aktuálně nastavenou teplotu můžete sledovat na přehledném LED displeji. Pro zvýšení bezpečnosti je opatřena funkcí automatického vypnutí po 60 minutách nečinnosti. Součástí žehličky je i ochranné cestovní pouzdro a zámek na uzamčení žehlicích ploch, který chrání povrch desek před poškrábáním.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Žehlička na vlasy
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi