Concept VH6040 ELITE Ionic Infrared Boost

Exa kód : CNC116044
 
 
 
 

 

Concept VH6040 ELITE Ionic Infrared Boost
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Concept VH6040 žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost, keramická žehlicí plocha, teplotní stupně: 180-210 °C, napětí: 100-240 V, 50/60 Hz
 
 

1 100 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

909 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 55  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Concept VH6040 žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost, keramická žehlicí plocha, teplotní stupně: 180-210 °C, napětí: 100-240 V, 50/60 Hz

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Concept

Exa kód:CNC116044
Kód výrobce:vh6040
 

 

Concept VH6040 Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy
Žehlicí horkovzdušný kartáč na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VH6040 z řady Elite je vhodný pro každodenní péči o vlasy. Disponuje infračervenou a iontovou technologií, které jsou zárukou vysoce šetrné péče. Díky nadstandardní délce kabelu se perfektně hodí nejen pro domácí použití, ale i do profesionálních kadeřnických salónů.

Vytvořte si krásný účes i v ranním shonu během pár minut

Chcete si dopřát krásný účes i v ranním shonu? S žehlicím horkovzdušným kartáčem VH6040 to zvládnete za pár minut. Velkou předností je, že ho můžete používat na suché i mokré vlasy. Je vybaven 3 režimy, které zastanou práci běžného fénu, kulmofénu i žehličky na vlasy. V jednom kroku vlasy vysuší a zároveň vyžehlí nebo naopak vytvoří nádherné vlny či parádní objem.

Infračervené světlo chrání vlasy před poškozením a zamezuje jejich přesoušení

Infračervené světlo urychluje celý proces vysoušení a žehlení. Vlasy jsou prohřáté zevnitř a tím je zamezeno přesušení jejich vnější struktury. Infračervené záření proniká do vlasů, uzamyká v nich vlhkost a chrání je před poškozením. Výsledkem jsou regenerované, sametově hebké a lesklé vlasy.

Ionizátor vlasy hydratuje, uhlazuje a zbavuje statické elektřiny

Ionizátor vytváří negativní ionty, které pronikají do struktury vlasu a tam je hydratují a uhlazují jejich roztřepený povrch. Současně předchází elektrizování a krepatění vlasů, usnadňuje jejich rozčesávání a zbavuje je zápachu. Výsledkem jsou zdravěji vypadající vlasy, které jsou hydratované, lesklé a hebké na dotek.

Vlasy upraví bez nepříjemného tahání

Vyhřívaná keramická česací plocha dosahuje rychlého a rovnoměrného zahřátí a výborné kluznosti, takže vlasy krásně vyhladí bez nepříjemného tahání. Boční hřebeny zafixují pramen vlasů při tvorbě vln nebo při tvarování konečků vlasů.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Žehlička na vlasy
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi