Compass Nabíječka PROFI microprocesor 6/12V PB/GEL/AGM

Exa kód : COM100661
 
 
 
 

 

Compass Nabíječka PROFI microprocesor 6/12V PB/GEL/AGM
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

1 062 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

878 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 53  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Compass

Exa kód:COM100661
Kód výrobce:07154
 

 
Snad každému se už stalo, že se mu v autě vybila baterie. Tato situace mohla mít mnoho příčin. Kromě stáří baterie nebo dlouhé nečinnosti automobilu za to možná mohla zima, jež autobaterie nešetří. Ať už patří váš případ do jakékoliv kategorie, není nic jednoduššího než baterii opět nabít pomocí této komplexní nabíječky autobaterií PROFI od zkušeného výrobce automobilového příslušenství Compass.

Nejen pro auta
Tento model nabíječky není určen na nabíjení baterií pouze osobních automobilů. Zvládne nabíjet i méně kapacitní baterie, jako jsou ty z motocyklů nebo čtyřkolek, stejně jako ty silné z dodávek či větších SUV. Podle typu vaší baterie můžete zvolit nabíjecí proud od 2 až do 5,5 A. Pokud si ovšem nevíte rady nebo si nejste jistí, automatická detekce typu akumulátoru vše zařídí za vás. Nabíjení je řízeno pomocí speciálního mikroprocesoru, který vás neustále prostřednictvím displeje informuje o stavu nabití a aktuálním napětí akumulátoru.

Tento model je navíc vhodný pro všechny standardní akumulátory s elektrolytem, ať už jsou 6V, nebo 12V. Nabije tak bez problémů bezúdržbové akumulátory GEL, AGM, VRLA a MF, stejně jako údržbové PbWet nebo PbCa. Při výčtu skvělých vlastností tohoto modelu by se nemělo zapomenout na funkci Re-Fresh, která pomáhá s obnovou životnosti akumulátoru pomocí střídavého nabíjení a vybíjení.

Provozní teplota nabíječky se pohybuje od -20 do 50 stupňů a krytí IP 20 zajistí bezpečný provoz i v otevřeném prostředí.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi