Brother QL-1100

Exa kód : BRP400726
 
 
 
 

 

Brother QL-1100
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Štítkový tisk, Rozhraní USB, Wi-Fi Ne, Bluetooth Ne, USB Ano
 
 

5 218 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 312 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 261  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Brother

Exa kód:BRP400726
Kód výrobce:QL1100YJ1
 

 

Brother QL-1100

Širokoformátová tiskárna / tiskárna čárových kódů
Tiskárna štítků s velkým formátem QL-1100 je ideálním řešením pro malé podniky a ty, které pracují z domova a potřebují posílat produkty a balíčky. Tiskněte vysoce kvalitní přepravní štítky obsahující čárové kódy, obrázky a text.

Šířka tisku 4 palce (101,6 mm)
Aby byla zajištěna maximální kompatibilita se softwarem pro tisk štítků od třetí strany, má tiskárna QL-1100 šířku tisku 4 "(101,6 mm) - specifikaci vyžadovanou většinou přepravních služeb.

Tisk z počítače a počítače Mac
Zdokonalený software pro návrh štítků P-touch Editor pro PC a Mac umožňuje přidávat na štítky text, obrázky, čárové kódy a rámečky. Pomocí odkazu na data obsažených v tabulce Excel nebo v souboru CSV lze poté sloučit data do rozvržení štítků, aby bylo možné tisknout více štítků najednou.

Podpora Microsoft Office
Doplněk aplikace P-touch Editor pro sadu Microsoft Office (pouze systém Windows) umožňuje vybrat a tisknout data přímo z aplikace Word, Excel a Outlook jediným kliknutím! V aplikaci Microsoft Word zvýrazněte adresu a klepnutím na doplněk na panelu nástrojů tuto možnost vytiskněte na štítku. Zvýrazněte buňky v aplikaci Excel a znovu klepněte na doplněk. Pro aplikaci Outlook vyberte kontakt s adresou, kterou požadujete pro tisk na štítku.

Vestavěná paměť pro ukládání šablon štítků
Připojte se přímo k odbornému zařízení pomocí hostitelského portu USB - není tak vyžadován žádný počítač. Tato zařízení pak mohou odesílat příkazy pro výběr požadované šablony štítků uložené v paměti tiskárny, poslat požadované údaje, aby se spojily s štítkem a poté vydaly příkaz k tisku. Jednou z možností je skenování čárových kódů obsahujících příkazy pro výběr a tisk vestavěných šablon pro tisk kopií čárových kódů

Pracuje s Amazonem (FBA)
Snadno tiskněte štítky, které jsou vhodné pro odesílání produktů do středisek Amazon pomocí funkce oříznutí tisku v ovladači. Poté, co společnost Amazon vytvoří vaše PDF obsahující štítky čárových kódů, které se připojí k vašim produktům, zaškrtněte políčko “Oříznout tisk” v ovladači pro automatické extrahování jednotlivých štítků z listu A4 a tiskněte na jednotlivé štítky na QL-1100.

Sada pro vývoj softwaru
Snadno začleňte zařízení QL-1100 do stávajícího staršího softwaru. Brother b-PAC je bezplatná SDK (sada pro vývoj softwaru) pro aplikace založené na systému Windows.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Parametry a specifikace 
Tisková technologie  Štítkový tisk
Konektivita 
Rozhraní 
 
 
Rozhraní
Konektor nebo bezdrátové připojení, které je potřebné k propojení s jiným zařízením např. notebook.
 
 
 
 
 
USB
NFC 
 
 
NFC
NFC (Near Field Communication) slouží k bezdrátové komunikaci mezi elektronickými zařízeními na krátkou vzdálenost. Díky tomu můžete třeba zaplatit jen přiložením telefonu k terminálu v obchodě nebo vytisknout fotky přiložením tabletu k tiskárně.
 
 
 
 
 
Ne
Čtečka paměťových karet  Ne
Wi-Fi  Ne
Bluetooth  Ne
USB  Ano
Tisk 
Spotřeba 
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  151 x 170 x 222 mm
Poznámka 
Kabel  Balení neobsahuje USB kabel.
Spotřební materiál  Součástí balení je alespoň startovací sada tonerů/inkoustů.
Hmotnost  1.71 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 381 489 511 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://www.vspdata.cz vyplňte formulář.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi