Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

BOSE SoundTouch 10 černá

Exa kód : BOS109188
 
 
 
 

 

BOSE SoundTouch 10 černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vystaveno na prodejně, výrobek v pořádku, plná záruka.
 
 

4 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 718 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 225  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vystaveno na prodejně, výrobek v pořádku, plná záruka.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bose

Exa kód:BOS109188
Kód výrobce:B 731396-2100
 

 

Nejmenší SoundTouch® systém, plné možnosti streamování, bohatý zvuk

Bezdrátový hudební systém SoundTouch® 10 wireless music system je nejjednodušší způsob, jak přehrávat hudbu po celém bytě či domě. Navíc je tak malý, že jej můžete umístit téměř kdekoliv a streamovat miliony skladeb z různých zdrojů, jako jsou hudební služby, internetové rádia, nebo vaše uložená hudební knihovna – to vše s plným a bohatým zvukem. Svou oblíbenou hudbu můžete začít přehrávat dokonce okamžitě. Na reproduktoru nebo na dálkovém ovladači stačí stisknout jedno tlačítko ze šesti předvoleb, a ihned se spustí přehrávání hudby. A navíc umožňuje během poslechu hudbu dálkově hodnotit (tlačítka palec nahoru nebo dolů).

  • Přehrávání hudby po celém domě, jednoduše a bezdrátově
  • Nastavení a připojení k domácí Wi-Fi® síti během několika minut
  • Bezplatná aplikace promění váš telefon v hudební dálkové ovládání
  • Možnost přidat další SoundTouch® systémy umožňuje přehrávat stejnou hudbu po celém domě, nebo různou hudbu v různých místnostech
  • Bluetooth® konektivita pro ještě více hudebních možností
  • Možnost hodnocení vaší hudby (tlačítka palec nahoru nebo dolů) během poslechu

Poznávání hudby se SoundTouch®

Se SoundTouch® můžete objevovat a užívat si hudbu snadněji, než kdykoliv dřív. Bezdrátově můžete streamovat miliony skladeb přes Spotify a Deezer, stejně jako internetová rádia a vaši vlastní hudební knihovnu. SoundTouch® aplikace vám umožní ovládat vaší hudební knihovnu z libovolného místa v domě, za použití telefonu nebo tabletu. A šest snadno programovatelných předvoleb vám umožní přehrávat a ovládat vaši oblíbenou hudbu z aplikace, reproduktoru nebo dodávaného dálkového ovládání.

Začněte s jedním systémem

A přidejte další, kdykoli budete chtít. Bezdrátový hudební systém SoundTouch® 10 wireless music system je součástí celé rodiny bezdrátových produktů. Všichni budou pracovat společně a přehrávat v každé místnosti stejnou hudbu, nebo různou hudbu v různých místnostech.

Bezplatná výkonná aplikace

Změňte svůj telefon ve výkonný dálkový ovladač – a můžete jím hudbu ovládat z libovolného místa ve vaší domácnosti.

SoundTouch® – skutečně odlišný

Nastavte si šest vlastních předvoleb pomocí aplikace SoundTouch®. Dálkový ovladač a SoundTouch® reproduktor si je budou automaticky pamatovat.

Takže, když budete chtít ovládat svůj systém pomocí telefonu nebo tabletu, můžete. A když budete chtít svůj systém ovládat sami, můžete jej opatřit přístupovým kódem, ale nemusíte. Zkrátka, stačí použít dálkový ovladač nebo stisknout tlačítko předvolby na reproduktoru, a vaše hudba začne okamžitě hrát.

Vestavěný Bluetooth®

Vestavěný Bluetooth® umožňuje přenášet hudbu z kompatibilního zařízení kdykoli chcete. To vám umožní poslouchat a sledovat ještě více zdrojů, jako například YouTube.



 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi