Bosch MSM24100

Exa kód : BSS100259
 
 
 
 

 

Bosch MSM24100
 
 
 
 
 
Akce dočasná
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový mixér
 
 

688 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

569 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bosch

Exa kód:BSS100259
Kód výrobce:MSM24100
 

 

Ponorný tyčový mixér Bosch MSM24100

Šikovného pomocníka do domácnosti v podobě ponorného mixéru Bosch MSM24100 jistě oceníte. Mixér s příkonem 400 W se vyznačuje nízkou hlučností. Je ergonomicky tvarovaný a ideálně padne do ruky. Manipulaci ještě více usnadňuje nízká hmotnost přístroje. V příslušenství se nachází transparentní mixovací nádoba s odměrkou pro rychlé a jednoduché určení množství potřebných přísad.

Precizní výsledky
Mixér je vybaven špičkovým nožem QuattroBlade se čtyřmi čepelemi. Ten pracuje extrémně rychle a přitom pečlivě. Mixovací noha je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a díky jejímu inovovanému tvaru se mixování obejde bez nepříjemných šplíchanců. Dá se snadno vyjmout a je možné ji vyčistit i v myčce. Pro vaši bezpečnost lze navíc mixovací nohu uzamknout díky bajonetovému zámku. Přední německý výrobce Bosch na bezpečnost myslel i při výběru materiálů. V poslední době se upozorňuje na BPA, což je chemická látka, která může mít neblahé účinky na naše zdraví. U mixéru Bosch MSM24100 jsou proto veškeré plasty, které se dostanou do kontaktu s jídlem, bez obsahu BPA.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Také můžete přiložit ručně vyplněný reklamační list. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození. Pakliže odesíláte na reklamaci spotřební elektroniku, ujistěte se, že neobsahuje číselné zámky a kódy a že zařízení není blokované. Práva ze záruky nad 24 měsíců se řídí podmínkami výrobce a jsou rozdílná oproti odpovědnosti za vady. Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi