Produkt je vyřazen!
 

 

Bosch BCH3P210 Tyčový vysavač

Exa kód : BSS100419
 
 
 
 

 

Bosch BCH3P210 Tyčový vysavač
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tyčový vysavač, Tyčový
 
 

2 849 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 355 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 142  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Bosch

Exa kód:BSS100419
Kód výrobce:BCH3P210
 

 

Akumulátorový vysavač Bosch Flexxo 2v1 BCH3P210

  • praktický systém RobustAir
  • multifunkční kartáč AllFloor HighPower
  • praktičnost 2v1 – odnímatelný ruční vysavač
  • vysunovací štěrbinová hubice

Dokonale čistý domov

Zatočte s nepořádkem ve vaší domácnosti díky akumulátorovému vysavači Bosch BCH3P210, který disponuje 21,6V baterií schopnou nového pomocníka udržet v nepřetržitém chodu až 50 minut. Zásluhou zabudovaného kartáče AllFloor HighPower se tento úklidový společník hodí na všechny typy podlah – od koberců, parket až po dlaždice. Při maximálním počtu 3 500 otáček za minutu jsou zaručeny rychlé a precizní výsledky zářně čistého domova. Štěrbinová hubice se dá navíc jednoduše vysunout v případě, že potřebujete čistit vysoké prostory.

Spolehlivý a flexibilní

Bosch BCH3P210 je rovněž možné užít také jako odnímatelný ruční vysavač 2v1. Skvěle se tak hodí pro efektivní a maximálně pohodlné vysávání nábytku a jinak těžko dostupných míst, přičemž sází na svou jednoduchou ergonomii – strategicky umístěný vypínač a praktické vyvážení, které usnadní ovládání.

Poradí si s každým problémem

Stálý výkon u Bosch BCH3P210 je zajištěn propracovaným systémem RobustAir, jenž disponuje efektivně zdokonaleným těsněním a cirkulací vzduchu. Je tak zajištěno menší potřeba čištění u nádoby na prach a filtru, čímž poskytuje jak delší životnost celého spotřebiče, tak méně starostí s jeho údržbou. Bezdrátová konstrukce rovněž umožňuje Bosch BCH3P210 volně odstavit na jakékoli místo, což oceníte především v rámci flexibility či nečekaného dobíjení baterie.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tyčový vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ vysavače  Tyčový
Napájení 
Příslušenství 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Také můžete přiložit ručně vyplněný reklamační list. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození. Pakliže odesíláte na reklamaci spotřební elektroniku, ujistěte se, že neobsahuje číselné zámky a kódy a že zařízení není blokované. Práva ze záruky nad 24 měsíců se řídí podmínkami výrobce a jsou rozdílná oproti odpovědnosti za vady. Sériové číslo:
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi