Produkt je vyřazen!
 

 

Bazar - Nokia 220 Dual SIM White - mobilní telefon, 2.4", 320x240, slot na microSD karty, bílý

Exa kód : SMT000988
 
 
 
 

 

Bazar - Nokia 220 Dual SIM White - mobilní telefon, 2.4", 320x240, slot na microSD karty, bílý
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
mobilní telefon, 2.4", 320x240, slot na microSD karty, bílá, BAZAR: na displeji jsou jemné oděrky, telefon je plně funkční, viz. galerie.
 
 

790 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

653 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

mobilní telefon, 2.4", 320x240, slot na microSD karty, bílá, BAZAR: na displeji jsou jemné oděrky, telefon je plně funkční, viz. galerie.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Nokia

Exa kód:SMT000988
Kód výrobce:A00018223-Bazar
 

 
BAZAR: Na displeji jsou jemné oděrky, telefon je plně funkční, viz. galerie.

Nokia 220 (včetně verze Dual SIM) nepodporuje Bluetooth náhlavní handsfree soupravy ani Bluetooth handsfree sady v autě. Jedná se o vlastnost telefonu.

Pokud hledáte Dual SIM telefon za vynikající cenu, s jednoduchou ovladatelností a vystačíte si s přístupem k internetu i sociálním sítím, pak by vás mohl oslovit telefon Nokia 220. Je to malý, lehký telefon s dlouhou výdrží baterie a s výbavou, která by se majiteli opravdu mohla hodit, a ne aby jen zvyšovala cenu telefonu. Dostanete důležité funkce pro každodenní použití, jakými je například kalendář, budík, kalkulačka, FM rádio a 2Mpx fotoaparát pro okamžité zaznamenání situací. Pořízené fotografie, natočené video a hudbu uložíte na paměťovou kartu Micro SDHC. Chcete tyto soubory sdílet s jiným zařízením? Žádný problém. Zapněte Bluetooth a bezdrátově přeneste data do jiného zařízení. Stejně tak poslouží pro bezdrátové handsfree do ucha.

Hlavní předností je přístup k internetu ve vymazleném prohlížeči Nokia Xpress. Přináší výtečnou odezvu a díky 90% kompresi dat pomůže ušetřit peníze. Rychlý internet jistě využijete i v kombinaci s již předinstalovanými aplikacemi. Facebook, Twitter a Nimbuzz jsou již předem připraveny, takže se můžete rovnou pustit do zveřejňování obsahu a komentování. Lehkost uživatelského prostředí bez složitého operačního systému se pozitivně odrazila na minimální energetické náročnosti, a tak s vámi v kapse vydrží nabitý až 24 dnů! Nestarejte se o dobíjení a věnujte se práci nebo raději zábavě.


 

Parametry

 
 
GPS  Ne
GSM  Ano
Integrovaný fotoaparát  s rozlišením 2.0 MP
Kategorie produktu  Klasický telefon
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.s
 
 
 
 
 
Nokia Series
Rozlišení displeje  116,4 x 50,3 x 13,2
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Bluetooth  Ano
Wi-Fi  Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje Arvato services k.s., Osvobození 535, Stochov, 273 03. Opravu hlaste na čísle 312 560 560 nebo emailu info.CZ@bertelsmann.de.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi