Axagon EE25-GTR, USB-C 10Gbps - SATA 6G 2.5" RIBBED box, černý

Exa kód : KOU286003
 
 
 
 

 

Axagon EE25-GTR, USB-C 10Gbps - SATA 6G 2.5" RIBBED box, černý
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Axagon

Exa kód:KOU286003
Kód výrobce:EE25-GTR
 

 

Žebrovaný hliníkový externí AXAGON EE25-GTR RIBBED box s USB-C 10Gbps rozhraním určený pro 2.5" SATA pevné disky nebo SSD. Spolehlivé připojení k počítači umožňuje oboustranný USB-C konektor na boxu spolu s dodávaným kabelem USB-C -> USB-A a redukcí USB-A -> USB-C.

Díky rychlému USB 3.2 Gen 2 rozhraní s přenosovou rychlostí až 10 Gb/s není omezena rychlost 2.5" SSD disků. Oproti běžným boxům s USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) rozhraním je přenosová rychlost tohoto boxu s SSD diskem o cca 20 % vyšší. Podpora funkce UASP pro rychlejší přenos dat a funkce TRIM pro omezení pozvolné degradace výkonu SSD v čase. Čtení S.M.A.R.T. informací monitorujících kondici externího disku. Podpora uspávání připojeného disku i boxu.

Vnitřní rámeček boxu dobře fixuje a chrání vložený disk. Žebrované hliníkové tělo boxu napomáhá chlazení a ochraně disku. Gumové nožky omezují posouvání po stole. Elegantní povrch boxu brání nežádoucím otiskům prstů.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi