Axagon CRE-SMPC, USB-C PocketReader čtečka kontaktních karet Smart card (eObčanka)

Exa kód : KOU286046
 
 
 
 

 

Axagon CRE-SMPC, USB-C PocketReader čtečka kontaktních karet Smart card (eObčanka)
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Axagon

Exa kód:KOU286046
Kód výrobce:CRE-SMPC
 

 

Skládací kapesní čtečka Smart card / ID card AXAGON CRE-SMPC PocketReader s USB-C 480Mbps rozhraním. Je vhodná zejména jako čtečka občanských průkazů pro použití s mobilními telefony, které disponují USB-C vstupem. Moderní oboustranný USB-C konektor usnadňuje použití čtečky, kdy odpadá potřeba správné orientace konektoru při zapojení do počítače nebo telefonu.
Card reader podporuje všechny běžné formáty kontaktních Smart karet, čipových karet a dalších karet včetně kontaktních bankovních platebních karet nebo kontaktních elektronických občanských průkazů. Čtečka je plně kompatibilní s aplikací eObčanka (CZ) nebo eID klient (SK).

Kompatibilita se všemi běžnými operačními systémy jako Windows, Linux, macOS, iOS a Android umožňuje široké využití jak na počítačích a noteboocích, tak na smartphonech a tabletech.

Chytrá LED indikace svítí jen krátkou chvíli po změně aktivity, poté zhasne a neruší uživatele zbytečným svitem. Skládací design a kompaktní rozměry, dělají z této čtečky jednu z nejmenších čteček Smart karet na trhu. Integrované poutko umožňuje zavěšení třeba na klíče a můžete ji tak mít neustále při sobě a nebude překážet.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Provedení  Externí
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi