Axagon ADSA-FP2C USB-C 5Gbps - SATA 6G 2.5" SSD/HDD SLIM adaptér

Exa kód : KOU286012
 
 
 
 

 

Axagon ADSA-FP2C USB-C 5Gbps - SATA 6G 2.5" SSD/HDD SLIM adaptér
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Axagon

Exa kód:KOU286012
Kód výrobce:ADSA-FP2C
 

 

Kompaktní AXAGON ADSA-FP2C SLIM adaptér s USB-C 5Gbps a SATA 6G rozhraním určený pro 2.5" SATA pevné disky nebo SSD. Připojení k počítači umožňuje napevno uchycený USB-C kabel délky 20 cm. Díky rozhraní USB 3.2 Gen 1 je přenosová rychlost až 5 Gb/s, funkce Plug & Play zajistí automatické připojení k počítači.

Adaptér také podporuje všechny důležité funkce pro bezproblémovou práci s různými typy disků. Jsou to UASP pro rychlejší přenos dat, TRIM pro omezení pozvolné degradace výkonu SSD v čase, S.M.A.R.T. pro monitoring stavu disků, BOOT pro možnost bootování z disků připojených k adaptéru, Auto Spindown pro automatické uspání disků při delší nečinnosti, Turn Off pro vypnutí disků po odebrání zařízení nebo uspání PC a USB Bus Power pro napájení adaptéru včetně připojeného disku jen z USB sběrnice.

Štíhlý a kompaktní adaptér umožňuje snadnou a rychlou výměnu disku bez potřeby montáže, současně díky svým minimálním rozměrům může být kdykoli pohotově po ruce. Matné provedení krytu brání nežádoucím otiskům prstů.
Uvedené vlastnosti dělají z adaptéru šikovný a užitečný nástroj pro častou práci s různými druhy disků. Jedná se tak o ideálního pomocníka pro zálohování, migraci, přenos, ukládání a obnovu dat, testování disků apod.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi