Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Asus ROG SHEATH BLK

Exa kód : ASU642915
 
 
 
 

 

Asus ROG SHEATH BLK
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Extra velká herní podložka s optimalizovanými vlastnostmi pro všechny typy herních myší. Hladký povrch, precizní ovládání, protiskluzová pogumovaná spodní část.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Extra velká herní podložka s optimalizovanými vlastnostmi pro všechny typy herních myší. Hladký povrch, precizní ovládání, protiskluzová pogumovaná spodní část.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU642915
Kód výrobce:90MP00K3-B0UA00
 

 

ASUS ROG Sheath BLK LTD
Mimořádně velká podložka pod myš ASUS ROG Sheath BLK LTD je optimalizována pro všechny typy herních myší. Má hladký povrch, který zajišťuje přesné sledování pixelů pro bezkonkurenční přesnost ovládání. Tato podložka je navržena pro vaše pohodlí - má protiskluzovou gumovou základnu, která ji udržuje na místě a obšité okraje, které odolávají roztřepení.

Dostatečné rozměry
Podložka ROG Sheath je extra velká. Její rozměry jsou 900 x 440 x 3 mm, ale přes to váží pouhých 695 g. Poskytne vám dostatek prostoru pro veškeré vaše vybavení, včetně notebooku, klávesnice a myši.

Dokonalý povrch a stabilita
Podložka se vyznačuje hladkým tkaným povrchem garantujícím naprosto precizní ovládání. Má protiskluzovou pogumovanou spodní část , která ji drží na místě a prošívané hrany odolné vůči třepení.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Výška  440 mm
Šířka  900 mm
Herní provedení  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi