Vážení zákazníci, z důvodu dovolených upravujeme na přechodnou dobu otevírací dobu prodejny v Karviné od 8 do 16 hodin. Děkujeme za pochopení.

x
 

Asus ROG GLADIUS III Wireless Aimpoint White (P711), RGB, Bluetooth, bílá

Exa kód : ASU645067
 
 
 
 

 

Asus ROG GLADIUS III Wireless Aimpoint White (P711), RGB, Bluetooth, bílá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš, Barva Bílá, Herní provedení, RF 2.4 GHz, Optická, Počet tlačítek myši 6, Maximální DPI 36000, Rozhraní Bluetooth
 
 
 
Od 118  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU645067
Kód výrobce:90MP02Y0-BMUA10
 

 

ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint, bílá
Společnost ASUS si pro hráče videoher připravila jednu výjimečnou vychytávku. Jmenuje se ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint (90MP02Y0-BMUA10) a jedná se o špičkovou počítačovou myš, díky níž můžete mít všechny důležité herní funkce pevně ve svých rukou. Je tomu tak zásluhou optického senzoru ROG AimPoint s rozlišením až 36 000 DPI, dále díky šestici programovatelných tlačítek (s integrovanou pamětí pro uložení až 5 profilů nastavení) a v neposlední řadě také přičiněním podložky ze 100% teflonu (PTFE) pro rychlý a plynulý skluz. Na myši navíc určitě oceníte i stylový design s RGB osvětlením Aura Sync.

Myš je vybavena špičkovými mikrospínači ROG, které jsou zárukou konzistentního tlaku a dlouhé životnosti – vydrží až 70 milionů kliknutí. Využít navíc můžete i zásuvku Push-Fit Switch Socket II, díky níž se dají spínače v případě potřeby jednoduše vyměnit – zařízení je kompatibilní s 3pinovými mechanickými a 5pinovými optickými mikrospínači, jejichž prostřednictvím si můžete zajistit změnu odporu tlačítka nebo prodloužit životnost celého zařízení.

3 způsoby připojení
Myš ASUS ROG Gladius III Wireless Aimpoint vás potěší i pestrými možnostmi konektivity. Ke svému počítači či notebooku ji totiž můžete připojit hned třemi způsoby. Buď se rozhodnete pro standardní kabelové připojení a využijete kabel s rozhraním USB, anebo vsadíte na bezdrátovou konektivitu prostřednictvím technologie Bluetooth či frekvence 2,4 GHz.

Software k vašim službám
Tato herní myš je kompatibilní s praktickým softwarem Armoury Crate, který skýtá spoustu možností. Jeho prostřednictvím tak můžete funkcionalitu a chování myši přesně přizpůsobit vlastním potřebám – zmíněná aplikace umožňuje nastavení výkonu a kalibrace povrchu, programování a mapování tlačítek i přizpůsobení světelných efektů.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Vertikální provedení  Ne
Herní provedení  Ano
Typ bezdrátové technologie  RF 2.4 GHz
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  6
Přepínač DPI  Ne
Maximální DPI  36000
Rozhraní  Bluetooth
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi