ASUS ProArt PA328QV 31,5"

Exa kód : ASU644463
 
 
 
 

 

ASUS ProArt PA328QV 31,5"
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Monitor, Barva Černá, Úhlopříčka obrazovky 31,5" (±80 cm), Rozlišení obrazovky 2560 x 1440, IPS, Energetická třída F, Doba odezvy 5 ms, HDMI 2 x, Display Port 1 x, Pivot
 
 
+ DÁREK Wacom One by Wacom M v hodnotě 1 399 Kč zdarma
 

12 390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

10 240 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 620  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU644463
Kód výrobce:90LM00X0-B02370
 

 

Profesionální monitor ASUS ProArt Display PA328QV

Klíčové vlastnosti:

  • 31,5-palcový WQHD displej (2560 x 1440 pixelů), HDR a IPS panelem se širokým 178° pozorovacím úhlem
  • Mezinárodní barevný standard 100% sRGB a 100% Rec. 709 široký barevný gamut
  • Verifikace Calman s tovární kalibrací pro vynikající přesnost barev Delta E < 2
  • O maximální využitelnost se stará i široká možnost připojení, včetně portů DisplayPort, HDMI a sluchátkový konektor, plus USB hub
  • Obnovovací frekvence 75 Hz a technologie Adaptive-Sync (48 ~ 75 Hz) potlačí trhání obrazu při přehrávání rychlého pohyblivého obsahu
  • Ergonomické provedení stojanu vám umožní libovolně nastavit náklon, otočení, natočení a výšku pro co možná nejpříjemnější užívání monitoru. Také ho můžete upevnit na zeď prostřednictvím držáku VESA.

Bezkonkurenční barvy. Neomezená kreativita.
Monitor ProArt Display PA328QV s 31,5palcovým displejem byl navržen pro potřeby kreativních profesionálů a lze jej využít na vše, od úprav fotografií a videí, až po grafický design. ProArt Display PA328QV je ověřen společností Calman a továrně předem kalibrovaný, aby poskytoval špičkovou přesnost barev (?E < 2). Disponuje také pokrytím barevných prostorů 100% sRGB i 100% Rec. 709 a odpovídá tedy profesionálním standardům. Exkluzivní funkce ProArt Preset a ProArt Palette od společnosti ASUS umožňují úpravy šesti základních barev, úrovně černé barvy a nastavení jasu. S pomocí těchto nástrojů dosáhnete požadovaného výsledku jednoduše, rychle a přesně.

Zdůrazněte skutečnou krásu svých snímků
Monitor disponuje barevným gamutem 100% sRGB i 100% Rec. 709 a odpovídá tedy profesionálním standardům. Tím zajišťuje živý a jasný obraz, aby na vašem díle krásně vynikl každý detail.

Vysoká věrnost barev pro skutečně výrazné odstíny
Vychutnejte si čisté a výrazné odstíny prostřednictvím přesného a realistického zobrazení barev. Monitory ProArt dosahují barevného gamutu ?E < 2, takže je vaše práce na displeji zobrazována naprosto přesně. Můžete tak zjistit, jak bude dílo vypadat, až bude hotové.

Věrné barvy, ihned po vybalení z krabice
Profesionálové, kteří se zabývají barvami, spoléhají na barevně přesné displeje, protože potřebují, aby jejich výtvory vypadaly přesně tak, jak bylo zamýšleno. ProArt Display PA328QV je kalibrován z výroby a disponuje verifikací Calman, která zaručuje špičkovou přesnost barev ?E < 2. Každý monitor ProArt prochází přísným a pečlivým testováním tak, aby byla zajištěna co nejplynulejší gradace barev. Jako profesionál tak máte jistotu barevně přesného obrazu při tvorbě obsahu.

Rychlá úprava barevného gamutu
Exkluzivní předvolby ProArt Preset od společnosti ASUS nabízí několik režimů pro rychlé úpravy barevného gamutu. Ať už ladíte barvy, stříháte video nebo upravujete fotografie, můžete je snadno přepínat a přizpůsobovat svým potřebám.

Personalizované editování
Nástroj ASUS ProArt Palette vám umožní upravit celou škálu parametrů, jako jsou odstíny barev, jejich teplota či gamma korekce. Vše nastavíte jednoduše pomocí intuitivní nabídky přímo na obrazovce. Naleznete zde také dvoubodové posuvníky stupňů šedi pro všech šest základních barev, pomocí kterých dosáhnete lepších možností nastavení barev než u mnoha konkurenčních monitorů. Nástroj ProArt Palette vám umožní pracovat rychle a konzistentně. S jeho pomocí budete mít vždy přehled o vašem barevném nastavení.

Vynikající propojitelnost
Monitor ProArt Display PA328QV nabízí široké možnosti propojení prostřednictvím portů DisplayPort 1.2, duální porty HDMI (1.4) a vestavěného USB rozbočovače. K monitoru můžete tedy připojit mnoho různých zařízení a využívat bleskových přenosových rychlostí externího úložiště. Splní tak potřeby každého tvůrce obsahu.

Přesný náhled v reálném čase
QuickFit Plus je chytrá funkce, která na obrazovce překrývá mřížku umožňující zarovnání a náhled. Středová značka a bezpečnostní oblast umožňují náhled v reálném čase, když natáčíte na scéně, abyste se vyhnuli obrazu videa mimo obrazovku. Pravítko poskytuje skutečnou velikost palcového pravítka na okraji; pracovní velikost si také můžete přizpůsobit podle svých preferencí.

Chraňte svůj zrak pomocí technologie ASUS Eye Care
Exkluzivní technologie ASUS Ultra-Low Blue Light vás chrání před vyzařováním modrého světla, které může být pro vaše oči škodlivé. Nabízí čtyři nastavení filtru modrého světla, která jsou snadno přístupná prostřednictvím nabídky na obrazovce pomocí klávesové zkratky.

Technologie ASUS Flicker-Free
Technologie ASUS Flicker-Free poskytuje pohodlnější zážitek ze sledování i příjemnější pracovní prostředí tím, že redukuje blikání na obrazovce, čímž minimalizuje namáhání očí, bolesti hlavy a únavu očí, trávíte-li před displejem dlouhé hodiny.

Všestranné pohodlí díky ergonomickému designu stojanu
Díky ergonomicky navrženému stojanu s možností nastavení náklonu, natočení, otočení a výšky poskytují displeje ProArt pohodlné sledování a používání. Možnost otočit obrazovku o 90 stupňů ve směru či proti směru hodinových ručiček pro použití v režimu na výšku se hodí při práci s dlouhými dokumenty, kódování nebo prohlížení webových stránek. Rychloupínací stojan navíc usnadňuje připevnění monitoru pomocí integrovaného VESA držáku na stěnu bez šroubů, takže vše je připraveno během několika sekund!



Vše o monitorech ASUS ProArt



 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Monitor
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Úhlopříčka obrazovky 
 
 
Úhlopříčka obrazovky
Velikost obrazovky se obvykle udává jako vzdálenost mezi jejími protilehlými rohy. Úhlopříčka je uváděna buďto v centimetrech, nebo palcích.
 
 
 
 
 
31,5" (±80 cm)
Rozlišení obrazovky 
 
 
Rozlišení obrazovky
Udává maximální počet bodů, který může být na obrazovce zobrazen. Mezi nejvíce rozšířené varianty patří Full HD a Ultra HD (4K). U starších modelů se můžeme setkat s rozlišením HD, případně HD ready.
 
 
 
 
 
2560 x 1440
Technologie displeje  IPS
Provedení displeje 
 
 
Provedení displeje
Displeje se dělí na lesklé a matné. Je pak na uživateli a způsobu využití monitoru, který povrch mu vyhovuje více.
 
 
 
 
 
Matný (antireflexní)
Energetická třída  F
Úhly pohledu 
 
 
Úhly pohledu
Tato hodnota udává maximální úhel, ze kterého je ještě možné sledovat obraz na monitoru, aniž by došlo ke změně barev nebo kontrastu. Čím větší pozorovací úhly, tím lépe.
 
 
 
 
 
178/178
Jas 
 
 
Jas
Tato hodnota udává Candelech na metr čtvereční (cd/m2) maximální jas, který je schopen monitor vyzařovat. Obvykle platí, že čím je hodnota vyšší, tím lépe.
 
 
 
 
 
350 cd/m2
Dynamický kontrast 
 
 
Dynamický kontrast
Tato hodnota vyjadřuje poměr mezi nejsvětlejším a nejtmavším možným odstínem na obrazovce.
 
 
 
 
 
1:100 000 000
Doba odezvy 
 
 
Doba odezvy
Udává v milisekundách (ms) čas, za který se dokáže změnit pixel z černé barvy na bílou a zpět na černou.
 
 
 
 
 
5 ms
Obnovovací frekvence  75 Hz
Formát displeje 
 
 
Formát displeje
Tato hodnota udává vzájemný podíl jednotlivých stran monitoru. V současné době je nejpoužívanějším formátem 16:9.
 
 
 
 
 
16:9
Vstupy a výstupy 
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektor je jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku.
 
 
 
 
 
0 x
DVI 
 
 
DVI
DVI je rozhraní pro digitální přenos signálu do monitoru. Na rozdíl od rozhraní HDMI není schopno přenášet zvuk.
 
 
 
 
 
0 x
HDMI 
 
 
HDMI
HDMI je konektor pro přenos nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu. Z pravidla bývá použit pro propojení monitoru s počítačem.
 
 
 
 
 
2 x
Display Port 
 
 
Display Port
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. Display Port je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
1 x
USB-C  0 x
Výbava 
AMD FreeSync  Ne
NVIDIA G-Sync  Ne
TV tuner 
 
 
TV tuner
Některé monitory disponují vestavěným přijímačem televizního signálu. Pokud je tímto tunerem monitor vybaven, můžete jej používat i jako televizor.
 
 
 
 
 
Ne
Reproduktory 
 
 
Reproduktory
Některé monitory disponují vestavěnými reproduktory. Pokud je jimi monitor vybaven, můžete jej používat pro přehrávání zvuku bez nutnosti instalace přídavných reproduktorů k PC.
 
 
 
 
 
Ani
Pivot 
 
 
Pivot
Jedná se o značení speciálního stojanu monitoru, který umožní jeho přesné polohování a nastavení umístění přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje uživateli.
 
 
 
 
 
Ano
Spotřeba při provozu 
 
 
Spotřeba při provozu
Tato hodnota udává ve wattech (W) množství energie, kterou při provozu zařízení v průměru spotřebuje.
 
 
 
 
 
27 W
Spotřeba v pohotovostním režimu 
 
 
Spotřeba v pohotovostním režimu
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje, když je vypnuté a nečinné. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
0,5 W
VESA 
 
 
VESA
VESA je celosvětově uznávané označení standardu způsobu montáže televizorů a monitorů. Zjednodušeně řečeno, přístroje, které splňují tento standard, mají 4 otvory se závitem na zadní straně, díky kterým je lze snadno uchytit k držáku nebo stojanu.
 
 
 
 
 
Ano
Hmotnost  11,2 kg
Hmotnost a rozměry 
Rozměry se stojanem Š x V x H  714.8 x (465.6 ~ 595.6) x 245.0 mm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si IMEI nebo sériové číslo.
2 - Zavolejte na číslo: +420 552 302 313 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu nebo na adrese: https://rma.asus-europe.eu/cz zadejte požadavek na opravu.
3 - Do dvou pracovních dní Vás bude kontaktovat kurýr DPD a vyzvedne reklamaci.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi