Asus klávesnice ROG STRIX SCOPE II ( ROG RX RED ) - CZ SK

Exa kód : ASU104944
 
 
 
 

 

Asus klávesnice ROG STRIX SCOPE II ( ROG RX RED ) - CZ SK
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Barva Černá, Lokalizace klávesnice CZ/SK, Herní provedení, Rozhraní USB
 
 
 
Od 163  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU104944
Kód výrobce:90MP0350-BKZA00
 

 

Bitevní stanice na vašem stole
Klávesnice ROG Strix Scope II vyniká vylepšenou stabilitou, sníženým vikláním, multifunkčními rychlými ovládacími prvky, streamovacími klávesami a odnímatelnou opěrkou zápěstí. S její pomocí dosáhnete všech svých výsledků mnohem efektivněji, a hlavně při dokonalém pohodlí i po dlouhých hodinách hraní.

Vyladěné mechanické spínače ROG RX Red
Optické mechanické přepínače ROG RX Red jsou první, které společnost ROG vyvinula. Výsledkem rozsáhlého výzkumu, testování a ladění jsou spínače s 1,5mm aktivační dráhou a bleskurychlou odezvou. Aktivační 40 g zabraňuje náhodným stiskům kláves a dosahuje až 55 g pro dokonalou zpětnou vazbu. Spínače ROG RX Red poskytují plynulý a lineární pocit z každého stisku, který vám poskytne téměř okamžitou odezvu.

USB port pro připojení headsetu či nabití mobilního telefonu během hraní
Díky vestavěnému USB 2.0 portu snadno připojíte headset, myš či mobilní telefon přímo ke klávesnici a vaše herní plocha tak bude vypadat maximálně esteticky. Navíc odpadá otravné ohýbání k počítači vždy, když si budete chtít nabít váš mobilní telefon.

Jedinečné pohodlí s dvojitými klávesami
Klávesy ROG PBT s dvojitým vstřikováním poskytují jedinečný a prvotřídní pocit z každého stisku a také dlouhou životnost. Konstrukce byla optimalizována s důrazem na středně vysoké klávesy (podobně jako u profilových kláves Cherry) a kratší stopce, která snižuje viklání kláves a poskytuje pohodlnější uživatelský zážitek.

Intuitivní ovládání multimédií s vestavěným kolečkem
Multifunkční tlačítko a multifunkční kolečko vám společně umožní ovládat přehrávání médií, nastavovat hlasitost a upravovat podsvícení klávesnice. Klávesy F1–F5 pak byly namapovány jako zkratky pro funkce Xbox Game Bar a nahrávání.

Rozsviťte svůj herní prostor díky technologii Aura Sync s podsvícením jednotlivých kláves
Jedinečná technologie podsvícení přináší celé spektrum barev a dynamických světelných efektů, navíc s individuálním RGB LED podsvícením jednotlivých kláves. Samozřejmostí je synchronizace s rozsáhlým ekosystémem Aura, takže pokud disponujete například myší, sluchátky či základní deskou s podporou této technologie, budete moci svou herní sestavu rozsvítit stylově a přesně tak, jak si sami přejete.

Software Armoury Crate přizpůsobí klávesnici vašim potřebám
Pro všechna vaše nastavení je připraven software Armoury Crate, umožňující vám vyladit klávesnici Asus ROG Strix Scope II přesně dle vašich potřeb – s jeho pomocí snadno vytvoříte profily, přizpůsobíte barvy a světelné efekty, namapujete si klávesy, zaznamenáte makra a pořešíte podsvícení klávesnice. Skuteční nadšenci pak mohou využít statistik využití hardwaru během hraní a vytvořit tak analýzu dat, která posune hraní na další úroveň.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Lokalizace klávesnice  CZ/SK
Multimediální klávesy  Ano
Podsvícení klávesnice  Ano
Herní provedení  Ano
Numerický blok  Ano
Technická specifikace 
Rozhraní  USB
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi