ASUS ROG AZOTH Moonlight White (ROG NX Snow/PBT) - US

Exa kód : ASU104968
 
 
 
 

 

ASUS ROG AZOTH Moonlight White (ROG NX Snow/PBT) - US
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Barva Bílá, Lokalizace klávesnice US, Herní provedení, Bluetooth, RF 2.4 GHz, Rozhraní Bluetooth, Bezdrátový USB přijímač
 
 

5 637 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 659 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 282  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ASUS

Exa kód:ASU104968
Kód výrobce:90MP031A-BKUA11
 

 

Získejte parádní přehled s OLED displejem
Kromě prostorně rozložených kláves najdete na klávesnici také přehledný OLED displej umístěný v pravém horním rohu. Dvoupalcový panel vám ukáže aktuální stav klávesnice, režimy připojení, úroveň nabití baterie, nebo si na něm můžete ukázat vlastní preferované aplikace či systémové parametry.

Maximální flexibilita se třemi možnostmi připojení
Klávesnice je maximálně všestranná a dobře si rozumí s širokou škálou počítačů a notebooků. Podle aktuálních preferencí si můžete vybrat ze tří možností, jak ji k počítači připojit. K dispozici máte bezdrátovou technologii Bluetooth, kterou doplňuje 2,4GHz přijímač. S technologií ROG SpeedNova se můžete spolehnout až na 2 000 hodin hraní s téměř nulovou latencí. A pokud by se baterie pomalu blížila k nule, stačí připojit odnímatelný USB kabel, který vám zajistí neomezené používání přístroje.

Pohodlné psaní všemi deseti
Klávesnice je složená z několika různých vrstev, které pomáhají uživatelům zajistit maximální komfort a mimořádnou přesnost i při rychlém psaní všemi deseti nebo ovládání jakékoliv hry. K dispozici máte silikonová těsnění pro tlumenější zvuky, 3,5mm silikonovou podložku, pěnu PORON pro pohlcení vibrací a silikonovou pěnu eliminující otřesy k dosažení maximální stability klávesnice.

Vyladěné mechanické spínače ROG NX
Mechanické spínače ROG NX Snow využívají kompozitní materiál POM s horním krytem z PC a spodním krytem z POM, který zajišťuje mimořádně hladký stisk kláves. Stěnová konstrukce pak zvyšuje stabilitu a zabraňuje vnikání prachu. Každý ze spínačů pak již ve výrobě prochází speciálním laděním s továrním předmazáním, aby klávesy ROG NX Snow měly velmi pevný a čistý zvuk s „dunivou“ akustikou.

Ergonomická konstrukce
Spolu s klávesnicí dostanete v balení také dva páry spodních nožek, které nabízí vždy různou výšku. Nastavte si tři úhly sklonu přístroje tak, abyste docílili ideálního náklonu pro ještě pohodlnější a přesnější psaní a ovládání bez bolestivých a namáhaných rukou.

Jedinečné pohodlí s dvojitými klávesami
Dvojité klávesy ROG PBT poskytují jedinečný a prvotřídní pocit z každého stisku a také dlouhou životnost. Konstrukce byla optimalizována s důrazem na středně vysoké klávesy (podobně jako u profilových kláves Cherry) a kratší stopce, která snižuje viklání kláves a poskytuje pohodlnější uživatelský zážitek.

RGB podsvícení
S technologií Aura Sync RGB si můžete vybrat z bohaté barevné škály a podsvítit klávesnici, abyste i za tmy nebo při nízkém osvětlení vždy přesně věděli, kde se konkrétní klávesy nachází. Aura Sync vám nabízí také spoustu dynamických světelných efektů, které pozvednou zábavu při hraní na zcela novou úroveň a zaujmou nejen vás, ale např. také vaše diváky na streamu.

Pro všechna vaše nastavení je připraven software Armoury Crate, umožňující vám vyladit klávesnici Asus ROG AZOTH přesně dle vašich potřeb – s jeho pomocí snadno vytvoříte profily, přizpůsobíte barvy a světelné efekty, namapujete si klávesy, zaznamenáte makra a pořešíte podsvícení klávesnice. Skuteční nadšenci pak mohou využít statistik využití hardwaru během hraní a vytvořit tak analýzu dat, která posune hraní na další úroveň.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Lokalizace klávesnice  US
Programovatelné klávesy  Ano
Podsvícení klávesnice  Ano
Herní provedení  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth, RF 2.4 GHz
Numerický blok  Ne
Technická specifikace 
Typ spínačů  Mechanické
Název spínačů  ROG NX Snow
Rozhraní  Bluetooth, Bezdrátový USB přijímač
Délka kabelu  2 m
Rozměry a hmotnost 
Šířka  32,6 cm
Výška  4,0 cm
Hloubka  13,6 cm
Hmotnost  1,186 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi