Ariete Party Time Hamburger Maker 205/01

Exa kód : ARI000052
 
 
 
 

 

Ariete Party Time Hamburger Maker 205/01
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Šikovný elektrický gril na hamburgery Ariete Party Time - dvě plochy pro opékání masa i housky, vhodné pro použití venku i uvnitř, vyjímatelná sběrná miska na šťávu
 
 
 
Od 65  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Šikovný elektrický gril na hamburgery Ariete Party Time - dvě plochy pro opékání masa i housky, vhodné pro použití venku i uvnitř, vyjímatelná sběrná miska na šťávu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ariete

Exa kód:ARI000052
Kód výrobce:ART 205/01
 

 

Ariete Party Time Hamburger Maker 205/01
Vychutnejte si lahodné domácí hamburgery, které si připravíte na kontaktním grilu Ariete ART 205/01 Party Time Hamburger. Gril nabízí výkon 1 200 W, čímž zaručuje dokonalé výsledky. Je ideální nejen pro přípravu hamburgerů, ale také toastů nebo sendvičů. Oceníte ho i při různých oslavách nebo zahradní party pro přípravu chutného občerstvení. Díky jedinečnému hravému designu vaší kuchyň rozzáří, se svými kompaktními rozměry nebude zabírat příliš místa.

Praktický gril se skvělými výsledky

Gril je vybaven dvojitými deskami s nepřilnavým povrchem, který zajistí skvělé grilování bez připečení. Příprava tak vyžaduje pouze malé množství oleje nebo žádné. Jedna strana je grilovací pro přípravu hamburgerů, druhá hladká strana je určená pro ohřívání housek. Všechen tuk, který se při grilování uvolní, je odveden na tác určený pro odkapávání přebytečného tuku. Nepřilnavá úprava podporuje snadnou údržbu, která je rychlá a nenáročná. Bezpečnou manipulaci zajistí tepelně izolované držadlo.

Hlavní vlastnosti

  • Gril na přípravu hamburgerů
  • Žebrovaná a hladká grilovací deska
  • Nepřilnavý povrch desek
  • Odkapávací miska na přebytečný tuk
  • Tepelně izolovaná rukojeť
  • Jednoduché a rychlé čištění

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi