Ariete Bon Cuisine250 984

Exa kód : ARI000076
 
 
 
 

 

Ariete Bon Cuisine250 984
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ariete 984 Bon Cuisine 250 multifunkční trouba - zvládá 6 funkcí pečení a 3 úrovně pečení, nerezový rošt, pečící plech a rukojeť na vyndání roštu/plechu, zásobník na drobky
 
 
 
Od 124  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ariete 984 Bon Cuisine 250 multifunkční trouba - zvládá 6 funkcí pečení a 3 úrovně pečení, nerezový rošt, pečící plech a rukojeť na vyndání roštu/plechu, zásobník na drobky

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ariete

Exa kód:ARI000076
Kód výrobce:ART 984
 

 

Jako od šéfkuchaře

Položte na stůl velkorysý talíř chutné pečeně v páře se spoustou zeleniny: nejenže potěšíte celou rodinu, ale pravděpodobně budete chtít i přídavek. Žádný problém, protože hrnec Bon Cuisine 250 je okamžitě připraven na novou šťavnatou porci.

Pizza stejně dobrá jako v Neapoli

Upečte si pizzu s Bon Cuisine 250 a výsledek bude jako z pizzerie. Napařená a voňavá pizza a focaccia , ale také chléb a jakýkoli jiný kvásek budou dokonale propečené díky dvojitému sklu, které zaručuje, že nastavená teplota bude vždy zachována.

Zapečené těstoviny, jak lahodné!

Pokud vám zbyly obyčejné těstoviny, nevyhazujte je. Dochuťte je trochou bešamelu, rajčat nebo ragú, posypte parmazánem a velkorysý pekáč lahodných a neodolatelných zapečených těstovin je připraven k vložení do trouby. S přístrojem Bon Cuisine 250 připravíte jídlo plné chuti, které potěší celou rodinu.

Koláče a sušenky snů

Uspokojte své mlsné jazýčky pečením těch nejjemnějších koláčů s troubou Bon Cuisine 250, švestkových koláčů a koblih jako za starých časů, voňavých koláčů a sušenek, croissantů s omamnou vůní. Během několika minut je trouba připravena k pečení a vy si budete moci splnit své sny o pamlscích. Připravte, upečte, počkejte a... koláč je již na plechu!

Pečené hranolky

Brambory nakrájené na špalíčky položte přímo na plech s pergamenovým papírem. Pokapejte je kapkou oleje, posypte solí a pečte 15 minut při 200°. Získáte tak pánev zlatavých a chutných hranolků se stejnou křupavostí jako při smažení, ale s mnohem menším množstvím tuku a mnohem lehčí! Vychutnejte si je, kdykoli si jimi budete chtít obohatit jídlo nebo si je jednoduše dopřejte jako lahodnou svačinku.

Slané koláče a quiche

Schováte si recept na večeři? Slaný koláč se zeleninou nebo jednoduchý, ale chutný quiche mohou vaši večeři obohatit. S elektrickou troubou Bon Cuisine 250 budete mít slaný koláč hotový během několika minut, aniž byste museli doma zapínat troubu. Nechte se inspirovat ingrediencemi a vytvořte pokaždé jiný koláč, který uspokojí chutě celé rodiny!

Specifikace

  • Příkon 1500 W
  • Kapacita 25L
  • 6 funkcí pečení
  • Časovač 60 min s end-off signálem
  • 3 úrovně pečení
  • Maximální teplota 230°C
  • Indikátor připravenosti teploty
  • Dvojité sklo

Příslušenství:

  • Nerezový rošt
  • Pečící plech a rukojeť na vyndání roštu/plechu
  • Zásobník na drobky

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi