Produkt je vyřazen!
 

 

Airfree WM300

Exa kód : AIF120011
 
 
 
 

 

Airfree WM300
 
Skryto EOL
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Airfree WM 300 dosahuje optimální účinnost při údržbě prostorů s rozlohou 80m2. Pochlubit se může svou praktičností a bezpečností. Čističku doporučujeme umístit přímo na podlahu a před použitím se seznámit s našimi radami a tipy na správné používání.
 
 

13 898 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 486 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 695  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Airfree WM 300 dosahuje optimální účinnost při údržbě prostorů s rozlohou 80m2. Pochlubit se může svou praktičností a bezpečností. Čističku doporučujeme umístit přímo na podlahu a před použitím se seznámit s našimi radami a tipy na správné používání.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

AirFree

Exa kód:AIF120011
Kód výrobce:AIR WM300
 

 

AIRFREE je jedna z nejtestovanějších čističek - sterilizátorů vzduchu na světě
Airfree® absolvovala 27 úspěšných testů v certifikovaných laboratořích na čtyřech kontinentech. Všechny testovací “laboratoře” svorně potvrzují její efektivní účinnost při likvidaci různých druhů virů (např. H1N1 - ptačí chřipka nebo EV71 - enterovirus), bakterií a alergenů jako jsou pyly, spory plísní, spory hub, roztoči, kvasinky či srst domácích zvířat (jemné částice). Účinná je i při snižovaní zápachu.

Airfree® je nejkomplexnější čistička - sterilizátor vzduchu, určená na eliminaci patogenů (bakterie, viry) a alergenů, které jsou prouděním vzduchu hnány do jejího vyhřátého keramického jádra. 99% alergenů je organického původu a proto jsou sterilizátory Airfree® obzvlášť vhodné pro alergiky a také na prevenci proti nemocem virového a bakteriálního původu. Airfree® je sterilizátor vzduchu, proto neodstraňuje anorganické částice nacházející se ve vzduchu.

Čistička a sterilizátor vzduchu. Světový unikát v oblasti čištění vzduchu
Jádro čističek vzduchu Airfree® tvoří celosvětově unikátní, patentovaná, termodynamická technologie TSS. Tato technologie funguje na principu sání kontaminovaného vzduchu prostřednictvím konvenčního proudění do keramického jádra čističky s teplotou 200 °C. Díky tomuto procesu čistička vzduchu Airfree® zničí až 99% všech mikroorganismů a alergenů včetně bakterií, virů, sporů plísní, roztočů, ale i pylů, které každoročně potrápí nemalé procento alergiků. Sterilizátory vzduchu Airfree® působí i preventivně tím, že kontinuálně výrazně snižují počet virů ve vzduchu, čímž eliminují infekční dávku, která je potřebná k tomu, aby se zdravý člověk nakazil.

Ekonomické a bezúdržbové řešení
Čistička vzduchu Airfree® nepotřebuje žádnou údržbu či výměnu filtrů. Není třeba dokupovat žádné další filtry či součásti. Je zcela tichá, redukuje škodlivý ozón, přičemž neprodukuje žádné ionty a UV záření. Na rozdíl od jiných technologií, např. HEPA, je čistička - sterilizátor Airfree® stejně účinná po celou dobu provozu! Provoz při spotřebě 37W/hod. je překvapivě nízkonákladový. Stačí ji zapojit do elektrické zásuvky a nechat pracovat. Četné testy renomovaných světových laboratóří dokazují až 99% účinnost v likvidaci škodlivých mikroorganismů již během několika hodin. Většina virů je citlivých na působení tepla. Teploty kolem 200°C v křemíkovém jádru Airfree® zcela zničí jádro virů, čímž je efektivně zlikvidují.

Široká využitelnost
Airfree® čističky jsou univerzální, snadno přenosné a použitelné v domácnostech, kancelářích, zařízeních pro seniory, zdravotnických zařízeních, školách, školkách, společných prostorech, stravovacích provozech, skladech ale i v archivech, muzeích či depozitářích, kde výrazně snižují možnosti ataku depozitu plísněmi.

Praktická a bezpečná
Airfree WM 300 dosahuje optimální účinnost při údržbě prostorů s rozlohou 80m2. Pochlubit se může svou praktičností a bezpečností. Čističku doporučujeme umístit přímo na podlahu a před použitím se seznámit s našimi radami a tipy na správné používání. Je obzvláště vhodná do velkých kanceláří, společných prostor, čekáren, ambulancí, depozitářů, skladů, restaurací, jídelen apod. Je v reprezentativním nerezovém provedení a umisťuje se pevně na stěnu.

Podle dosavadních studií a testů korona virů jako jsou SARS a MERS (dnes Covid-19), můžeme předpokládat, že Airfree® čističky - sterilizátory vzduchu stejně účinně ničí všechny druhy korona virů, což dokazují testy virů ptačí chřipky- H1N1 nebo enterovirů- EV71. S ohledem na krátkost času aktuálně nejsou k dispozici testy potvrzující nebo negující účinnost sterilizátorů vzduchu Airfree® na COVID-19.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi