Produkt je vyřazen!
 

 

Acer Aspire Switch 10 V (LTE) (NT.G5YEC.001)

Exa kód : ACP103333
 
 
 
 

 

Acer Aspire Switch 10 V (LTE) (NT.G5YEC.001)
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tablet, Windows 10 (64 bit), Úhlopříčka displeje 10.1", Rozlišení displeje 1280 x 800, IPS, Procesor Intel Atom, 1.4 GHz, Grafická karta Intel HD Graphics, Kapacita operační paměti 2 GB DDR3, Velikost SSD 32 GB, Podpora paměťových karet, Česká distribuce
 
 

11 464 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 474 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 573  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Acer

Exa kód:ACP103333
Kód výrobce:NT.G5YEC.001
 

 

Acer Aspire Switch 10V

Výkonné a stylové zařízení 2 v 1 plné praktických funkcí, to je Acer Aspire Switch 10V. Nabízí velmi zajímavé hardwarové parametry s procesorem Intel Atom x5, jemným Full HD IPS displejem, portem USB typu C a množství skvělých funkcí operačního systému Windows 10 Home. převratné magnetické panty Acer Snap Hinge 2 a kovové provedení dodávají tomuto kompaktnímu zařízení 2 v 1 nádech exkluzivity.

Perfektní displej
Aspire Switch 10V vás zaujme kvalitním širokoúhlým IPS displejem s jemným rozlišením, širokými pozorovacími úhly a vynikajícím obrazem, který je možné ovládat více doteky najednou. Získáte bezvadný přehled při hraní her, sledování filmů, prohlížení fotoalb, prezentací a brouzdání po internetu.

Praktická dokovací klávesnice a více režimů použití
Samozřejmostí je u něj, jako u předchozích řad, také příslušenství v podobě kombinace dokovací stanice s klávesnicí, díky které máte z tabletu rázem plnohodnotný notebook. Klávesnici připojíte snadno a vždy se trefíte díky pantům Acer Snap Hinge 2 a designu „guide plane“ pro navádění konektorů. Praktická klávesnice vám poskytne několik režimů použití - Notebook, Tablet, Stan a Displej. Vybrané modely jsou navíc osazeny dodatečným pevným diskem, který rozšiřuje základní úložnou kapacitu zařízení.

Svět zábavy na dosah
Komunikujte se svými známými prostřednictvím internetu a sociálních sítí. Čtěte časopisy, knihy a reference - zkrátka se s 2 v 1 Switch 10V můžete vzdělávat a nejen to. Můžete se s ním i bavit. Je vhodný pro poslouchání muziky, sledování videa, hraní her, fotografování, apod. Jedná se tak o skutečně velmi mobilní zařízení, které upotřebíte kdekoli se vám zamane - ať už v pohodlí domova nebo na cestách do práce, do školy nebo za různým dobrodružstvím.

Vynikající výkon
Acer Aspire Switch 10V využívá moderního procesoru, kterým je Intel Atom x5. Tento moderní výkonný a zároveň energeticky úsporný čtyřjádrový procesor s integrovanou grafikou Intel zvládá multitasking, prohlížení webových stránek, přehrávání videa a také hraní méně náročných her.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Tablet
Stav produktu  Nový
Operační systém 
Operační systém 
 
 
Operační systém
Je základní programové vybavení zařízení, které je zavedeno do paměti přístroje při jeho startu a zůstává v činnosti až do jeho vypnutí. Hlavním úkolem operačního systému je zajistit uživateli možnost zařízení ovládat.
 
 
 
 
 
Windows 10 (64 bit)
Operační systém 
Displej 
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
10.1"
Rozlišení displeje 
 
 
Rozlišení displeje
Počet pixelů, které může být zobrazeno na obrazovce. Čím vyšší rozlišení, tím jemnější obraz můžete čekat. Malá rozlišení jsou určena pro klasickou práci s dokumenty, internet. Rozlišení od 1920 × 1080 a výše oceníte převeším při sledování a střihu videa, při hrách nebo při práci s grafikou.
 
 
 
 
 
1280 x 800
Technologie displeje  IPS
Procesor 
Procesor 
Procesor 
 
 
Procesor
Procesor je mozek vašeho počítače a je jedním ze základních prvků, který určuje celkový výkon.
 
 
 
 
 
Intel Atom
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor s více fyzickými jádry požadovanou operaci zpracuje daleko rychleji. Vyšší počet jader skvěle využijete například při spracování a střihu videa.
 
 
 
 
 
4
Frekvence procesoru - základní 
 
 
Frekvence procesoru - základní
Udává počet instrukcí v [MHz], které dokáže čip vykonat za 1 sekundu. Všeobecně platí, čím vyšší frekvence, tým vyšší pracovní výkon.
 
 
 
 
 
1.4 GHz
Frekvence procesoru - turbo 
 
 
Frekvence procesoru - turbo
Technologie, která umožňuje jednotlivým jádrům procesoru běžet rychleji, než je jejich základní frekvence, za předpokladu, že to okolnosti (aktuální spotřeba jader nebo teplota) dovolují. Díky této technologii dochází ke zvýšení výkonu v jedno i více vláknových operacích.
 
 
 
 
 
1.8 GHz
Grafická karta 
Grafická karta 
 
 
Grafická karta
Grafická karta je jedním ze základních stavebních kamenů každého počítače. Zpracovává veškeré grafické informace, které vidíte na obrazovce nebo externím monitoru. Některé modely grafických karet umí také pomáhat procesoru se zpracováním videa a urychlí tak celkový proces. Známe dva základní typy: integrované a externí (dedikované). Některé modely notebooků mají obojí a lze je přepínat. Pro klasickou práci, internet, filmy a méně náročné hry si vystačíte s integrovanou grafickou kartou. Pro střih videa, profi grafickou práci a hraní her určitě zvolte notebook s externí grafickou kartou.
- Integrovaná - grafické jádro je součástí procesoru, nižší výkon, nízká spotřeba energie
- Externí - vyšší výkon, vlastní grafická paměť, větší spotřeba energie
 
 
 
 
 
Intel HD Graphics
Velikost grafické paměti 
 
 
Velikost grafické paměti
Spolu s frekvencí paměti má vedlejší vliv na výkon grafické karty. Vyšší frekvence může navýšit výkon grafické karty
 
 
 
 
 
Sdílená
Paměť 
Kapacita operační paměti 
 
 
Kapacita operační paměti
Operační paměť je jedna ze základních komponent notebooku, která se podílí na celkové rychlosti počítače. Obecně platí, že čím více, tím lépe. Čím více dat pojme operační paměť, tím rychleji budou zpracovány výpočty procesoru a následný zapis na disk. Kapacitu této paměti využívají nejvíce aplikace pro zpracování grafiky, videa a nebo hráči her. V konečném důsledku ovlivňuje celkový chod operačního systému a programů.
 
 
 
 
 
2 GB DDR3
Frekvence operačních pamětí  1600 MHz
Úložiště 
Velikost SSD  32 GB
SSHD 
 
 
SSHD
SSHD je kombinace HDD a SSD disku do jednoho zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Paměť 
Rozhraní a konektivita 
Podpora paměťových karet 
 
 
Podpora paměťových karet
Telefony jsou vybaveny interní pamětí pro ukládání souborů, kterou u velké části přístrojů lze rozšířit použitím paměťové karty typu MicroSD, kterou lze vložit do připraveného slotu.
 
 
 
 
 
Ano
Displej 
Rozhraní a konektivita 
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově telefon připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Wi-Fi připojení je v dnešní době standardním vybavením pro všechny chytré telefony.
 
 
 
 
 
Ano
LTE 
 
 
LTE
LTE je nová generace standardu pro rychlý mobilní bezdrátový přenos dat. Je jím vybavena většina moderních telefonů. Zjednodušeně řečeno, pokud chcete využívat rychlé připojení k internetu, sáhněte po telefonu s podporou LTE.
 
 
 
 
 
Ano
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi telefonem a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrými hodinkami, bezdrátovými reproduktory a sluchátky, palubním systémem automobilu, mediálními centry, počítači, případně dalším telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
Fotoaparát 
Výbava 
Baterie 
Konektor pro komunikaci 
 
 
Konektor pro komunikaci
Tento konektor slouží pro propojení telefonu s dalším zařízením a rovněž k jeho nabíjení. U telefonů s operačním systémem Android se můžete setkat s konektory microUSB a USB C, smartphony s iOS jsou vybaveny konektorem lightning.
 
 
 
 
 
USB micro kabel
Výstup na sluchátka 
 
 
Výstup na sluchátka
Tento výstup slouží k propojení telefonu se sluchátky. Obvykle je využíván konektor standardu Jack 3.5". Některé smartphony konektor na sluchátka nemají a přenos zvuku pak probíhá buď bezdrátově, nebo za použití konektoru pro komunikaci ve spojení s redukcí.
 
 
 
 
 
Jack 3.5 mm
Baterie 
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  20,5 x 262 x 180 mm
Hmotnost  1,1 g
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci 1 - Připravte si sériové číslo produktu, které vždy obsahuje 22 znaků a číslic, písmeno O není použito.
2 - Pokud je sériové číslo na produktu nečitelné a produkt nelze zapnout, stačí Part number (SNID nebo PNC), které obsahuje 8 znaků.
3 - Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 531 027 777 (ve všední dny od 8 do 17 hodin) a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na adrese: http://customercare.acer-euro.com/customerselfservice/CaseBooking.aspx.
4 - Servis do 2 pracovních dní zašle kurýra DPD pro Vaše zařízení.
Sériové číslo:
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.acer.com/ac/cs/CZ/content/home


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi