Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Zalman Z9 NEO PLUS, černá

Exa kód : ZLM100067
 
 
 
 

 

Zalman Z9 NEO PLUS, černá
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítačová skříň
 
 

1 839 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 520 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 92  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Zalman

Exa kód:ZLM100067
Kód výrobce:Z9 NEO PLUS BLACK
 

 

Pro nadšence

Značka Zalman je známým pojmem mezi všemi počítačovými nadšenci, kteří obdivují kvalitu zpracování jejích výrobků i péči, s jakou jsou stvořeny a navrženy. V roce 2017 se tak na trh podívala počítačová skříň (midi tower), která slibuje velmi pomalé morální zastarávání. “X9” totiž nabízí poměrně značný prostor pro vaše komponenty a je určena pro základní desky formátu ATX, mini-ITX a micro ATX.

Se zvukotěsnými dvířky

Skříň má přední dvířka, za nimiž se skrývají pozice pro mechaniky. Okraje dvířek jsou potaženy zvukotěsnou pásku, která účinně snižuje hlučnost komponent.

Místa má dostatek

Tahle skříň se nezalekne instalace většího množství grafických a jiných rozšiřujících karet včetně dalších pevných a SSD jednotek. Vnitřní prostor je vysoký 440 milimetrů a kromě jinéhi nabízí také možnost montáže radiátorů pro vodní chlazení, Jeden může být umístěn na vršku Z9, druhý v její přední části. PCI(E) karet lze do skříně můžete instalovat sedm. Grafika může nabývat délky až 400 milimetrů. Nad CPU může vládnout chladič o výšce 160 milimetrů. Pro diskové jednotky a mechaniky jsou k dispozici 2 x 5.25”, 2 x 3.5” a 2 x 2.5” sloty. I/O panel nabízí 2 x USB 3.0, 2 x USB 3.0, 1 x mikrofon a 1 x audio výstup.

Perfektní chlazení

Chybu u této skříně se nedaří nalézt ani v kritické kapitole věnované chlazení. X9 totiž využívá osvědčený systém jejich umístění - a totiž takový, že ventilátory jsou téměř všude (kromě průhledné bočnice). V přední části jsou dva 120mm, na vršku totéž (ale s modrým LED podsvícením), vzadu 1 x 120 mm (modré LED). Komu by nestačil chladící výkon těchto předinstalovaných větráků, může odebrat část vršku skříně a chladící výkon tak účinně zvýšit.

Další výbava

Najdeme zde také vyjímatelné prachové filtry, které jsou umístěny v její přední a spodní části. Perličkou je pak instalace HDD a SDD bez nutnosti použití nářadí. Využít můžete i speciální prostor pro vedení kabelů, které pak nevadí v proudění vzduchu v hlavní části skříně. Kabeláž se vede přes pogumované otvory, takže neohrozí její poškození.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítačová skříň
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi