Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Yenkee YPB 2045 Power banka 45W/20 000mAh

Exa kód : FAS101955
 
 
 
 

 

Yenkee YPB 2045 Power banka 45W/20 000mAh
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Powerbanka, Barva Černá, Kapacita 20000 mAh, Li-Ion, Maximální výstup 12 V, Maximální výstup 2,4 A, Quick Charge Quick Charge 3.0, Hmotnost 289 g
 
 

1 799 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 487 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 90  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

YENKEE

Exa kód:FAS101955
Kód výrobce:YPB 2045
 

 

Yenkee powerbanka 20 000 mAh
Powerbanka s kapacitou 20 000 mAh podporuje rychlé nabíjení mobilních telefonů, tabletů a notebooků. Navíc je vybavena technologii Power Delivery 45W a prostřednictvím USB-C můžete plnohodnotně nabíjet Vaše zařízení. Pro nabíjení notebooku je potřeba použít kvalitní USB C / USB C kabel Gen.1/Gen.2, který není součástí balení.

Rychlé nabíjení
USB C port slouží také pro nabíjení powerbanky o vstupním výkonu až 45W, což zkracuje dobu nabíjení na 3 hodiny. Výstupní port USB podporuje technologii rychlého nabíjení QC 2.0 a QC 3.0, které je 4x rychlejší než běžné nabíjení. Nabíjení dvou zařízení současně je umožněno duálním USB výstupem. Výstupní výkon je regulován pomocí inteligentní správy napájení.

LED signalizace
Powerbanka komunikuje s nabíjeným zařízením a pozná jestli se jedná o smartphone nebo o notebook. Šestinásobná ochrana a inteligentní správa nabíjení zajistí vaše zařízení v bezpečí. Powerbanka disponuje ochranou proti přepětí, zkratu, přebití, nadměrnému vybití, přetížení a přehřátí. Díky decentní LED signalizaci kapacity baterie máte neustálou kontrolu nad vaší powerbankou.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Powerbanka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Kapacita 
 
 
Kapacita
Je uváděna v mAh (miliampérhodina). Vyjadřuje celkový náboj, který je při plném nabití schopen akumulátor pojmout. Ve zkratce se jedná o energetickou kapacitu baterie. Čím vyšší tato hodnota je tím lépe.
 
 
 
 
 
20000 mAh
Druh 
 
 
Druh
Udává z jakých látek je baterie tvořena. Mezi nejčastější druhy patří Alkalické, Lithium a NiMH baterie.
 
 
 
 
 
Li-Ion
Maximální výstup  12 V
Maximální výstup  2,4 A
Konektory 
USB klasické  2 x
Lightning 
 
 
Lightning
Určuje, zda má powerbanka indikátory (plně nabito atd.)
 
 
 
 
 
0 x
micro USB 
 
 
micro USB
Konektor pro připojení mobilů, fotoaparátů atd.
 
 
 
 
 
0 x
USB-C 
 
 
USB-C
Jinak USB Type-C , je oboustranný konektor s univerzálním využitím (přenos HDMI, VGA, DisplayPort) Je rychlejší a má vyšší napájecí přenos proudu než USB 3.2.
 
 
 
 
 
1 x
Funkce 
Bezdrátové nabíjení 
 
 
Bezdrátové nabíjení
Bezdrátové nabíjení je založeno na principu elektromagnetické indukce a je v dnešní době velkým trendem. Telefon stačí jen položit na powerbanku a nemusíte se starat o kabely. Vaše zařízení musí mít Qi standart! Nicméně telefon se během nabíjení prakticky nedá používat a oproti kabelu je nabíjení pomalejší.
 
 
 
 
 
Ne
Quick Charge 
 
 
Quick Charge
Slouží pro rychlé nabíjení akumulátorů v mobilních zařízeních (smartphone, tablet) přes USB konektor. Umožňuje použít pro nabíjení vyšší elektrické napětí, než standardních 5 voltů. Rychlé nabíjení musí podporovat jak mobilní zařízení, tak použitá powerbanka i akumulátor (baterie).
 
 
 
 
 
Quick Charge 3.0
Rozměry a hmotnost 
Hmotnost  289 g
Výška  17 cm
Šířka  6,3 cm
Hloubka  2,1 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi