Produkt je vyřazen!
 

 

Yenkee YKM 2007CS

Exa kód : FAS101814
 
 
 
 

 

Yenkee YKM 2007CS
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Lokalizace klávesnice CZ, RF, Rozhraní USB
 
 

649 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

536 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

YENKEE

Exa kód:FAS101814
Kód výrobce:YKM 2007CS
 

 

KLÁVESNICE S MYŠÍ V JEDNOM SETU
Hledáš ideální combo sestavu pro svůj počítač? Seznam se skvěle zpracovaným bezdrátovým setem YKM 2007 od YENKEE. Skládám se ze dvou částí – klávesnice a myši, které komunikují s tvým počítačem skrze jediný USB konektor. Díky bezdrátovému přijímači signálu o frekvenci 2,4 GHz je přenos zajištěn až do vzdálenosti 10 metrů. Navíc v balení nalezneš redukci na USB-C, díky níž je možné mě připojit k moderním notebookům.

ELEGANCE S NÁDECHEM ČERNÉ A ŠEDÉ
Budu tvým spolehlivým řešením pro zábavu doma i práci v kanceláři. Moje tenké a elegantní tělo je vyrobené z prémiových materiálů. Klávesy mám usazené na špičkových nůžkových spínačích pro pohodlné psaní, které navíc vynikají okamžitou odezvou na stisk. Krom toho, jsem velmi tichá, a tak nebudu rušit ani tvé okolí.

ERGONOMICKÁ MYŠ
Díky mému ergonomickému tvaru a povrchu příjemnému na dotyk jsem ideální volbou pro kancelářské i domácí použití. Mohou mě navíc používat leváci i praváci. Citlivost lze nastavit až na 1 600 DPI, což je optimální rychlost pro práci s dokumenty. To vše je obohaceno tím, že jsem zabalena v designovém kabátku, díky němuž budu ozdobou na tvém pracovním stole.

MULTIMEDIÁLNÍ KLÁVESNICE
Součástí setu je klávesnice plné velikosti s přesným zdvihem kláves. Multimediální klávesy spolu s numerickým blokem ti umožní spouštět a ovládat některé nejpoužívanější aplikace stiskem pouze jediné klávesy. Právě díky své nízké hmotnosti a bezdrátové technologii se hodím k použití s notebooky malých rozměrů, na kterých je psaní delších textů mnohdy jedno velké utrpení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Lokalizace klávesnice  CZ
Programovatelné klávesy  Ne
Multimediální klávesy  Ano
Herní provedení  Ne
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  RF
Technická specifikace 
Rozhraní  USB
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi