Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

YENKEE YKB 3001US ZERO

Exa kód : FAS102088
 
 
 
 

 

YENKEE YKB 3001US ZERO
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Klávesnice, Herní provedení, Rozhraní USB
 
 

829 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

685 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

YENKEE

Exa kód:FAS102088
Kód výrobce:45017614
 

 

YENKEE YKB 3001US ZERO
Yenkee ZERO je klávesnice určena díky své velikosti především pro herní nasazení. TKL provedení bez numerického bloku ušetří místo na stole a uvolní tak více prostoru pro myš a zároveň si uchovává veškeré potřebné klávesy jak pro hraní, tak i práci. Yenkee ZERO se pyšní plně programovatelným RGB podsvícením s možností nastavení individuálního rozvržení podsvícení kláves až do 3 profilů vestavených přímo do klávesnice. Mohou tak být podsvícena pouze tlačítka libovolnou barvou a na základě potřeby či oblíbeného herního žánru. Transparentní základna spínače se postará o co nejjasněji emitovaný jas podsvícení. Klávesnice se k zařízení připojuje pomocí odolného opleteného kabelu s moderní koncovkou USB-C, která zajišťuje extrémně nízkou odezvu klávesnice. Zkratky pomocí FN klávesy zde zastupují nastavení klávesnice včetně veškerých multimediálních funkcí. Pomocí zabudovaného válečku s texturou pro snadné otáčení nebyla regulace hlasitosti nikdy snazší. A pomocí specifického tlačítka lze plynulou regulaci přepnout i na nastavení jasu podsvícení. Herní režim je mód klávesnice šitý hráčům přesně na míru. Pouhý stisk dedikovaného tlačítka nad šipkami deaktivuje klávesové zkratky, které jsou velmi jednoduché na mylný stisku, což velmi často vede k nechtěným herním situacím. V herním programu určeným ke klávesnici je jednoduše možné zvolit, o jaké klávesové zkratky jde a přepnout jejich aktivitu při zapnutém herním módu. Herní klávesnice se neobjede bez komplexního herního programu pro podrobné nastavení všeho druhu. Ten nabízí programování tlačítek dle potřeb uživatele. Lze zde najít multimediální funkce, funkce pro zvýšení komfortu při práci a nesmí zde chybět funkce ryze pro herní účely. RGB podsvícení nabízí téměř dvě desítky atraktivních efektů včetně plně individuálního layoutu. Možnost regulovat jas či směr efektu podsvícení zde také nechybí. Program klávesnice tvoří z velké části výkonný makro editor s bohatou škálou nastavení a zjednodušení. Místo dlouhých a opakujících se sekvencí tlačítek tak lze velmi intuitivně nahrát vlastní makro a sekvenci tlačítek přivolat pouhým jedním stiskem. Do libovolného počtu profilů, které se v programu dají vytvořit, uživatel může nahrát veškerou svoji konfiguraci klávesnice. Není tak nutné aktuální nastavení klávesnice kvůli různým změnám měnit, ale postačí jej jednoduše uložit do jiného profilu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Klávesnice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Programovatelné klávesy  Ne
Multimediální klávesy  Ano
Podsvícení klávesnice  Ano
Herní provedení  Ano
Technická specifikace 
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis: Fast ČR, areál GLP Park Holubice, Holubice č.p. 550, 683 51 Holubice, tel: 531 010 295, e-mail: servis@fastcr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi