Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Yamaha MusicCast 50, černá

Exa kód : YAM181428
 
 
 
 

 

Yamaha MusicCast 50, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosné reproduktory, Barva Černá, Amazon Alexa
 
 

14 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

12 388 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 750  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Yamaha

Exa kód:YAM181428
Kód výrobce:MusicCast 50 BLACK
 

 

Od roku 1887 se společnost Yamaha v Japonsku (pak Nippon Gakki Co., Ltd.) stala největším světovým výrobcem mnoha řad hudebních nástrojů a vedoucím producentem audio/video produktů, polovodičů a dalších počítačových součástek, sportovních potřeb, domácích spotřebičů a nábytku, speciálních kovů, obráběcích strojů a průmyslových robotů. Yamaha nyní vlastní 44 dceřiných společností a zastoupení na zahraničních trzích, spolu s mnoha spřízněnými společnostmi v Japonsku.

Očekávejte neočekávané s pokoj zaplňujícím, dynamickým zvukem, který vám přinese bezdrátový streamovací reproduktor Yamaha MusicCast 50.

Našlapaný zvuk.

Nedopusťte, aby vás oklamal jeho jemný design. Reproduktor MusicCast 50 byl vyroben tak, aby párty mohla začít s pokoj zaplňujícím zvukem, který je v rozporu s jeho velikostí. Pro filmy vám MusicCast 50 dodá výbušný zvuk, který si zaslouží i ty nejnovější akční trháky.

Svět hudby.

Prozkoumejte svět hudby s vestavěnými hudebními streaming službami. Synchronizujte seznamy skladeb a písní z vašeho chytrého telefonu nebo počítače do reproduktoru MusicCast 50, hudební streaming služby vám umožní snadný poslech vašich oblíbených písní nebo objevování nové hudby. (Dostupnost služeb pro streamování hudby se liší podle regionu).

Multi-pokojové audio MusicCast.

Stačí připojit všechna zařízení MusicCast do stejné sítě a začít sdílet zvuk po celém domově.

Alexa na MusicCast.

S integrovaným hlasovým ovládáním Alexa vše, co musíte udělat, je požádat. MusicCast 50 nabízí plnou kompatibilitu s řadou hlasových zařízení Amazon. (Dostupnost liší podle regionu).

Připojte se.

Kromě Bluetooth a AirPlay se MusicCast 50 připojí k dalším zařízením včetně televizoru, pro okamžitý upgrade TV zvuku, nebo gramofonu s vestavěným phono stage přes RCA.

Rozlučte se s dráty.

Dobrý zvuk by vás nikdy neměl svazovat. Reproduktor MusicCast 50 vám umožňuje bezproblémové bezdrátové připojení. Ať už prostřednictvím technologie Bluetooth nebo Wi-Fi s AirPlay, bezdrátové připojení umožňuje rychlé a snadné spuštění večírku. A také všem fanouškům domácího kina udělá velkou radost, MusicCast 50 může být použit v zadní části místnosti a nahradit potřebu reproduktorů prostorového zvuku. Bezdrátové připojení k MusicCast AV receiveru znamená, že už nemusíte vést kabel reproduktoru přes celou místnost.

  • Vestavěné hudební streaming služby
  • Multi-pokojová technologie MusicCast
  • Kompatibilita hlasového ovládání Alexa
  • Hi-Res Audio
  • Připojte jej k televizoru, pro zlepšení TV zvuku
  • Stereo párování (vyžaduje 2 jednotky)
  • Možnost použití jako prostorové reproduktory s MusicCast AV receiverem nebo soundbarem
  • Jednoduché předvolby pro okamžité přehrávání
  • Alarm

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Amazon Alexa  Ano
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi