Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Smart Band 7

Exa kód : SMT003106
 
 
 
 

 

Xiaomi Smart Band 7
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek s ovládáním v češtině, dotykový displej, měření tepu, monitoring spánku, krokoměr, oxymetr, vhodné pro: běh, cyklistika, jóga, plavání, vodotěsnost 50 m (5 ATM), materiál pouzdra: silikon
 
 

1 289 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 065 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 64  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fitness náramek s ovládáním v češtině, dotykový displej, měření tepu, monitoring spánku, krokoměr, oxymetr, vhodné pro: běh, cyklistika, jóga, plavání, vodotěsnost 50 m (5 ATM), materiál pouzdra: silikon

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT003106
Kód výrobce:XI7000a
 

 

Posuňte se dál s fitness náramkem Xiaomi Smart Band 7
Oblíbený fitness náramek od Xiaomi opět doznal dalších vylepšení a například oproti předchozí generaci se zobrazovací plocha displeje rozrostla ještě o 25 %. Xiaomi Smart Band 7 i nadále zůstává věrný klasickému a uživateli ověřenému tvaru se zaobleným displejem. AMOLED displej tak nabídne úhlopříčku 1,62", jemnost 336 ppi, čímž usnadní kontrolu textových zpráv, příchozích hovorů a oznámení pouhým pohledem. Na displeji fitness náramku Xiaomi Smart Band 7 si budete moci nastavit na pozadí svůj vlastní obrázek – pokaždé, když zvednete zápěstí, bude váš den krásnější. Mimo to si budete moci vybrat z dalších více než 100 animovaných ciferníků a nyní máte možnost aktivovat režim always-on, abyste měli dokonalý přehled o příchozích notifikacích.

Xiaomi Smart Band 7 se pyšní 1,62" AMOLED displejem
Oproti svému předchůdci (Mi Smart Band 6) má tento fitness náramek od Xiaomi o 25 % větší zobrazovací plochu. Díky vysokému rozlišení se můžete těšit na skvěle čitelné texty a detailní grafiky. Jemnost displeje náramku Xiaomi dosahuje hodnoty 326 PPI a jas displeje si lze upravit ve 100 úrovních.

Více než stovka dynamických ciferníků
Využijte jeden z více než stovky pokročilých ciferníků s mnohem lepším vykreslováním a zdokonaleným animačním efektům. Využít můžete i always-on režim a kochat se ciferníkem náramku Xiaomi Smart Band 7 bez přestání.

Náramek Xiaomi Smart Band 7 vyhodnotí celkovou náročnost tréninku
Máte odtrénováno a rádi byste věděli, jaký vliv na vás trénink mohl mít? Podívejte se na "Tréninkový efekt" a fitness náramek Xiaomi vám ukáže, zda byl trénink aerobní, anaerobní nebo kombinovaný.

Fitness náramek podporuje více než 110 sportovních aktivit
Xiaomi Smart Band 7 nabízí podporu více než 110 sportovních aktivit. K dispozici vám bude celkem 30 profesionálních režimů, včetně basketbalu, boxu, zumby, pilates, bruslení, badmintonu a mnoho dalších dalších.

Nebojte se plavat, Xiaomi Smart Band 7 to s vámi zvládne
Díky voděodolnému (5 ATM) provedení je fitness náramek Xiaomi Smart Band 7 vhodný i do bazénu. Při plavání si budete moci vybrat ze čtyř různých plaveckých stylů pro přesnější měření.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi