Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Redmi Buds3 Pro, černá

Exa kód : SMT002953
 
 
 
 

 

Xiaomi Redmi Buds3 Pro, černá
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz, Impedance 32 ohm
 
 

1 390 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 149 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 69  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT002953
Kód výrobce:Buds3pro
 

 

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro
Sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Vám budou dělat společnost na cestách, ale i v rušném prostředí. Jsou to kvalitní bezdrátová sluchátka, která nabízejí špičkový hudební zážitek v každém okamžiku. Sluchátka Buds 3 Pro se automaticky spárují mezi sebou a zároveň i s mobilním telefonem nebo jiným zařízením.

Stabilní zážitek

Stabilní přenos hudby do Redmi Buds 3 Pro zajišťuje Bluetooth rozhraní 5.2 umožňující sluchátka bezdrátově párovat se všemi zařízeními bez ohledu na jejich stáří, operační systém, či značku. Pokud ale vlastníte mobilní telefon Xiaomi nebo Redmi budete ve výhodě, jelikož s těmito telefony lze vybírat z několika přednastavených režimů potlačení hluku. Omezeni nebudou ani uživatelé ostatních mobilů, jelikož sluchátka disponují duální technologií aktivního potlačení hluku s umělou inteligencí, která dokáže rozpoznat typ okolního rušení a nastavit tak efektivní potlačení. Mezi hlavní funkce patří poslech hudby, odmítnutí nebo přijmutí hovoru a handsfree volání. Sluchátka mají zabudované celkem 3 mikrofony, které se postarají o redukci hluku, potlačení šumu a zachycení čistého hlasu. Ovládání je snadné pomocí dotykové plochy na straně sluchátek. Speciální měnič 9 mm poskytuje krásný zvuk a silné basy.

Na sport i do deště

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro při běžném používání vydrží hrát až 6 hodin. Po vybití je jednoduše vložíte do dokovací stanice, která je vybavena vlastní baterií a sluchátka tak můžete průběžně dobíjet. Nabíjecí pouzdro prodlouží Váš poslech až na 28 hodin. Díky ergonomickému tvaru, malým rozměrům a nízké hmotnosti perfektně sedí v uších a zvýšená voděodolnost IPX4 nabídne uživatelům sluchátka používat i při sportovních aktivitách, nebo silném dešti.

Funkce

  • Handsfree volání a přijímání hovorů (zabudovaný mikrofon)
  • Poslech hudby
  • Hlasové ovládání a hlasový asistent Siri a Google

Obsah balení

  • Sluchátka Xiaomi Redmi Buds 3 Pro
  • Dokovací stanice
  • 3 páry silikonových špuntů
  • Uživatelský manuál v českém jazyce

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
32 ohm
Konektor  USB-C
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi