Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C

Exa kód : SMT002241
 
 
 
 

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač pro úklid vašich podlah – vysává a vytírá. Technologie plánování trasy vSLAM. Sací síla 2500 Pa. 4 režimy intenzity sání. Objem prachové nádoby 600 ml. Objem vodní nádrže 200 ml. Automatické dobíjení a pokračování v úklidu.
 
 

5 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 950 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 299  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Robotický vysavač pro úklid vašich podlah – vysává a vytírá. Technologie plánování trasy vSLAM. Sací síla 2500 Pa. 4 režimy intenzity sání. Objem prachové nádoby 600 ml. Objem vodní nádrže 200 ml. Automatické dobíjení a pokračování v úklidu.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT002241
Kód výrobce:XA378
 

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop
Užijte si čistou bez námahy. O vaše podlahy se postará robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop, který nejen že vysává, ale i vytírá. Tak vyhoďte nohy nahoru a nechte ho, až se postará za vás.

  • Navigační systém vSLAM pro orientaci v prostoru.
  • Ovládání přes aplikaci či hlasové asistenty.
  • Podpora zakázaných zón.
  • Na jedno nabití se postará až o 120 m2 plochy.
  • Vysoká sací síla 2500Pa a 600ml nádobka na odpad.

Neztratí se
Tento robotický vysavač je vybaven chytrým plánováním trasy. Pokročilý algoritmus vSLAM a dvojice kamer dokonale zmapuje prostor a dvojice gyroskopů a 7 infračervených senzorů potom doplňuje informace o plánovaném směru pohybu. Bát se ale nemusíte ani pádu ze schodů, protože vysavač stále kontroluje vysávané prostředí.

Dostane se všude
Vysavač Xiaomi překoná až 20 mm překážky, která však nesmí mít kolmou hranu a díky štíhlému tělu 8,2 cm se dostane prakticky pod každý nábytek.

Vysává a vytírá
Díky přídavnému kontejneru je robot schopný uklidit snad každou podlahu. Sací síla bezkartáčového elektromotoru dosahuje v maximu až 2 500 Pa. Speciálně tvarované široké ústí sacího otvoru spolu s se systémem odpružení maximalizuje efektivitu a pohlcování prachových částic v co nejmenší vzdálenosti od podlahy. Při režimu vytírání čerpá robot vodu z 200ml nádržky a příkladně s ní hospodaří. Inovovaný inteligentní systém rozpoznává povrchy a na každý typ dávkuje příměrné množství vody = efektivnější úklid a lepší výsledek bez kapek na podlaze.

Klíčové vlastnosti
Robotický vysavač pro úklid vašich podlah – vysává a vytírá. Technologie plánování trasy vSLAM. Sací síla 2500 Pa. 4 režimy intenzity sání. Objem prachové nádoby 600 ml. Automatické dobíjení a pokračování v úklidu. Pokrytí plochy až 120 m2. Podpora virtuálních zdí a zakázaných zón. Ovládání skrze aplikaci a hlasové ovládání - Google Assistant, Alexa.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Ostatní 
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi