Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Mi Ninebot mini, černá

Exa kód : SMT001895
 
 
 
 

 

Xiaomi Mi Ninebot mini, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Hoverboard s dojezdem až 22 km na jedno nabití. Velmi skladný a snadno přenosný. Naučíte se na něm jezdit za 3 minuty. 4x rychlejší než chůze, je schopen pohybovat se rychlostí až 16 km/h. Váží pouhých 12,8 kg.
 
 

4 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 041 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 244  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hoverboard s dojezdem až 22 km na jedno nabití. Velmi skladný a snadno přenosný. Naučíte se na něm jezdit za 3 minuty. 4x rychlejší než chůze, je schopen pohybovat se rychlostí až 16 km/h. Váží pouhých 12,8 kg.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT001895
Kód výrobce:20048
 

 

Xiaomi Mi Ninebot mini
Hoverboard pro mladé dobrodruhy, to je Xiaomi Mi Ninebot mini! Užijte si rychlé a pohodlné cestování.

  • Extrémně skladný
  • Naučíte se na něm jezdit za 3 minuty
  • Užijete si až 22 km jízdy na jedno nabití
  • Zvládne 15° stoupání

Každá jízda, nové dobrodružství
Život je dobrodružství sám o sobě! A abychom ho prožili naplno, měli bychom cestovat co nejdále. S Ninebot mini nejen že dojedete daleko, ale bude v úžasu, co vše s ním zažijete. Je vybaven samovyrovnávacím mechanizmem a dopředu je poháněn lehkým náklonem vašeho těla. Díky kombinaci moderních algoritmů řízení, přesných senzorů a výkonných procesorů se pro vás stane jízda na něm hračkou. Vydejte se tak na nové dobrodružství – ujet můžete až 22 km na jedno nabití.

Je 4x rychlejší než chůze
Ninebot je sice malý, ale zato výkonný. Váží pouhých 12,8 kg a je schopen pohybovat se rychlostí až 16 km/h. Dokáže zdolat až 15° stoupání a překonat i různé překážky (štěrk, dlažba nebo tráva) aniž byste ztratili stabilitu. O pohon se stará motor s celkovým výkonem 700 W, očekávejte tak pouze příjemnou, stabilní a bezpečnou jízdu, s nízkou hladinou hluku!

Oslňte své okolí
Pro zajištění vaší bezpečnosti je vybaven osvětlovacím systémem, který se skládá z automatických světel a zadních LED světel. Světlomety vám posvítí až do vzdálenosti 5 metrů a LED diody reagují na vaši jízdu, brzdění a odbočování. Tento osvětlovací systém je určen pro vaši bezpečnost, ale zároveň je až neočekávaně přitažlivý. Nabízí i možnost přizpůsobení - na výběr máte z 16 milionů barev!

Další skvělé funkce
Ovládání přes mobilní telefon a technologii Bluetooth – otočení o 360 °, úprava rychlosti a směru.
Protiskluzové 10,5” pneumatiky a ráfky z hořčíkové slitiny, která se používá v leteckém průmyslu.
Zajistí vás až 15 bezpečnostních prvků

Klíčové vlastnosti
Hoverboard s dojezdem až 22 km na jedno nabití. Velmi skladný a snadno přenosný. Naučíte se na něm jezdit za 3 minuty. 4x rychlejší než chůze, je schopen pohybovat se rychlostí až 16 km/h. Váží pouhých 12,8 kg. Dokáže zdolat až 15° stoupání a překonat i různé překážky, jako je štěrk, kostky a další nerovnosti terénu. Motor s celkovým výkonem 700W. Osvětlovací systém pro vaši bezpečnost. Režim bez řidiče. Alarm proti krádeži, přizpůsobení světel, aktualizace firmwaru, analýza stavu, ovládání – přes mobilní telefon a technologii Bluetooth. Protiskluzové 10,5 “pneumatiky.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi