Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Mi Band 6

Exa kód : SMT002499
 
 
 
 

 

Xiaomi Mi Band 6
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
1,56" AMOLED displej bez rámečků, 30 sportovních režimů, měření tepové frekvence a okysličení krve SpO2, voděodolné do 50m, výdrž na baterii až 14 dní, magnetické nabíjení. Měření spánkových fází, menstruačního cyklu, stresu vč. skóre PAI, dechová cvičení
 
 

990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

818 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

1,56" AMOLED displej bez rámečků, 30 sportovních režimů, měření tepové frekvence a okysličení krve SpO2, voděodolné do 50m, výdrž na baterii až 14 dní, magnetické nabíjení. Měření spánkových fází, menstruačního cyklu, stresu vč. skóre PAI, dechová cvičení

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT002499
Kód výrobce:XA640
 

 

Xiaomi Mi Smart Band 6

S náramkem Xiaomi Mi Smart Band 6 budete vždy o krok vpřed
Oblíbený fitness náramek od Xiaomi opět dospěl do další generace. Xiaomi Mi Smart Band 6 zůstal věrný klasickému tvaru se zaobleným displejem, který oproti předchozí generaci narostl hned o několik desítek procent. AMOLED displej tak nabídne úhlopříčku 1,56", jemnost 336 ppi, jas 450 nitů a rozlišení 152 × 486 bodů, čímž usnadní kontrolu textových zpráv, příchozích hovorů a oznámení pouhým pohledem. Na displeji fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6 si budete moci vůbec poprvé nastavit na pozadí svůj vlastní obrázek – pokaždé, když zvednete zápěstí, bude váš den krásnější. Mimo to si budete moci vybrat z dalších více než 60 animovaných ciferníků.

Xiaomi Mi Smart Band 6 měří i saturaci krve kyslíkem
Náramek Xiaomi Mi Smart Band 6 bude monitorovat vaše aktivity po celý den, i v noci, k čemuž využívá inteligentní senzory. Kromě počítání ušlých kroků, vzdálenosti a spálených kalorií monitoruje i SpO2, tedy saturaci krve kyslíkem. Xiaomi Mi Smart Band 6 dokáže dokonce sledovat i dýchání během spánku, čímž pomáhá odhalit problémy se spánkem, zejména poté např. spánkové apnoe.

Xiaomi Mi Smart Band 6 poskytne dokonalý přehled o vašem těle
Fitness náramek Xiaomi Mi Smart Band 6 pomocí integrovaného PPG biosenzoru monitoruje srdeční tep 24 hodin denně. Xiaomi Mi Smart Band 6 přesně zaznamenává dobu spánku a jeho fáze (hluboký, lehký a REM), díky čemuž můžete jednoduše analyzovat své spánkové návyky. Nechybí ani funkce pro sledování stresu, menstruačního cyklu či dechová cvičení a v případě, že budete během dne málo aktivní, vyzve vás náramek Xiaomi Mi Smart Band 6 k aktivitě.

Fitness náramek disponuje 30 sportovními aktivitami
Xiaomi Mi Smart Band 6 nabízí o 19 sportovních režimů více než jeho předchůdce. K dispozici vám bude celkem 30 profesionálních režimů, včetně basketbalu, boxu, zumby, pilates, bruslení, badmintonu a dalších. Nechybí ani automatické rozpoznávání 6 fitness režimů – venkovní běh, běžecký pás, veslovací a eliptický trenažér, chůze nebo jízda na kole. Díky voděodolnému (5 ATM) provedení je fitness náramek Xiaomi Mi Smart Band 6 vhodný i do bazénu. Při plavání si budete moci vybrat z pěti různých plaveckých stylů pro přesnější měření.

Xiaomi Mi Smart Band 6 ohromí svou výdrží
V normálním režimu vydrží Xiaomi Mi Smart Band 6 na jedno nabití skvělých 14 dní, v úsporném režimu poté slibuje až 19 dní výdrže. Dobití náramku pomocí magnetické nabíječky zabere přibližně 2 hodiny. Pro spárování fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6 s chytrým telefonem využijete bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.0.

Klíčové vlastnosti chytrého náramku Xiaomi Mi Smart Band 6

  • 1,56" AMOLED displej chráněný s jasem 450 nitů
  • Bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.0
  • Odolnost proti vodě (5 ATM)
  • Skórovací systém Personal Activity Intelligence (PAI)
  • Krokoměr, měření vzdálenosti a spálených kalorií
  • Automatická fitness režimů
  • Fitness náramek monitoruje tepovou frekvenci, kvalitu spánku a okysličení krve (SpO2)
  • Xiaomi Mi Smart Band 6 nabízí 30 sportovních režimů
  • Příjem mobilních notifikací (Android, iOS)
  • Náramek nabídne stylové animované ciferníky
  • Chytrý náramek Xiaomi Mi Smart Band 6 disponuje magnetickým nabíjením a výdrž baterie činí 14 dní a až 19 dní v úsporném režimu

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi