Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Haylou Solar LS05

Exa kód : SMT002310
 
 
 
 

 

Xiaomi Haylou Solar LS05
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky Xiaomi Haylou Solar Vás na první pohled zaujmou kulatým ciferníkem a sympatickým minimalistickým designem s kovovým rámečkem
 
 

632 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

522 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chytré hodinky Xiaomi Haylou Solar Vás na první pohled zaujmou kulatým ciferníkem a sympatickým minimalistickým designem s kovovým rámečkem

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT002310
Kód výrobce:HA0008
 

 

Všechna data budete mít na dosah ruky s 1,28” barevným TFT LCD displejem s rozlišením 240 × 240 obrazových bodů. Hodinky podporují českou diakritiku pro lepší orientaci v menu a pohodlnější čtení zpráv a notifikací. Chytré hodinky Haylou Solar se k telefonu s Androidem či iOS připojují skrze Bluetooth 5.0 a dokáží Vás nejen provázet sportovními aktivitami, ale také zprostředkovávat oznámení z Vašeho telefonu či umožní ovládat hudbu. Menu hodinek je v angličtině aplikace Haylou Fit je dostupná i v českém jazyce.

Využijte jeden z 12 sportovních režimů a dostaňte se do kondice! Čeká na Vás běh, chůze, jízda na kole, chůze po horách, rotoped, jóga, běžecký pás, posilovna, volný pohyb, basketbal, fotbal nebo veslování. Díky akcelerometru hodinky spočítají kroky, odhadnou uraženou vzdálenost a spotřebované kalorie, sledují spánkovou aktivitu, základní informace zobrazí přímo. Podrobnější statistiky jsou v mobilní aplikaci Haylou Fit. S 340 mAh baterií Vám budou hodinky na jedno nabití sloužit až 30 dní nebo 15 dní při zapnutém sledování srdečního tepu. Nechybí ani aplikace pro ovládání hudby v telefonu, vyhledání telefonu, dechové cvičení, stopky a předpověď počasí.

Specifikace

  • Model: Haylou LS05
  • Velikost displeje: 1,28”
  • Rozlišení: 240×240
  • Kapacita baterie: 340 mAh
  • Výdrž baterie: až 30 dní (15 dní při zapnutém měření srdečního tepu)
  • Provozní teplota: –20°C – 45°C
  • Voděodolnost: IP68
  • Propojení s telefonem: Bluetooth 5.0
  • GPS: po připojení k telefonu (nemá integrovanou GPS)
  • Rozměry: 45 × 11 mm

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi