Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Haylou GT1 Plus

Exa kód : SMT002291
 
 
 
 

 

Xiaomi Haylou GT1 Plus
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová sluchátka, Bluetooth 5.0, Qualcomm procesor, podpora aptX a AAC, výdrž až 18 hod, dotykové ovládání - přepínání skladeb, přijetí/ukončení hovoru, hlasoví asistenti, odolnost IPX5 proti dešti nebo potu
 
 

590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

488 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bezdrátová sluchátka, Bluetooth 5.0, Qualcomm procesor, podpora aptX a AAC, výdrž až 18 hod, dotykové ovládání - přepínání skladeb, přijetí/ukončení hovoru, hlasoví asistenti, odolnost IPX5 proti dešti nebo potu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Xiaomi

Exa kód:SMT002291
Kód výrobce:HA0005
 

 

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Haylou GT1 Plus nabízí tradičně skvělý poměr ceny a výkonu. Proti modelům GT1 a GT1 Pro se vyznačují zejména přítomností čipu od Qualcommu, což umožnilo implementaci kodeku AptX, který z omezené propustnosti Bluetooth dostane lepší kvalitu zvuku. Jinak se v podstatě od ostatních Haylou modelů moc neliší a nabízí tradiční vlastnosti, jako dlouhou výdrž baterie, podporu dotykového ovládání na každém ze sluchátek, podporu kodeku AAC, master-slave switch, kdy každé ze sluchátek může sloužit coby primární aj.

Hlavní parametry sluchátek

  • Qualcomm procesor s podporou kodeku AptX
  • Možnost handsfree volání
  • Podpora hlasových asistentů Siri nebo Google Assistant
  • Skvělá výdrž baterie – až 18 hodin s nabíjecím pouzdrem
  • Kvalitní zvuk a jednoduché párování díky Bluetooth 5.0
  • Voděodolnost úrovně IPX5 si poradí s deštěm i potem
  • Lehká a ergonomická konstrukce vhodná i pro sport

Telefonujte s volnými rukami
Vestavěný mikrofon a tlačítko umožňují kdykoliv přijmout hovor pouze jedním dotykem. Stejně tak můžete ovládat třeba i přehrávání hudby. To že vždy dobře uslyšíte nehledě na okolní podmínky zaručuje technologie inteligentního potlačování šumu (DSP).

Bezproblémové párování
Bezdrátová komunikace je zajištěna standardem Bluetooth 5.0, který přináší vyšší kvality zvuku s menší latencí a lepší stabilitu spojení. V otevřeném prostoru bez rušení se můžete vzdálit na 10 až 15 metrů od připojeného zařízení. Automatické párování s telefonem proběhne ihned po vyndání sluchátek z pouzdra.

Výdrž, která nezklame
Na plné nabití sluchátka vydrží fungovat až 5 hodin. S pouzdrem můžete v reálných podmínkách docílit výdrže kolem 18 hodin. Pouzdro pak opět dobijete klasicky z elektrické sítě a za pomocí USB kabelu zhruba za 2 hodiny.

Moderní a elegantní design
Samotná sluchátka váží pouze 8 gramů, a navíc mají opravdu krásný design. Při běhu vás tak určitě nebudou zpomalovat a při chůzi ve městě se za ně nebudete muset stydět. Xiaomi navíc deklaruje, že sluchátka odolají dešti, sněhu i zásahu tryskající vodou.

Balení obsahuje

  • Sluchátka Haylou GT1 Plus
  • Nabíjecí pouzdro
  • Nabíjecí kabel
  • 3× silikonové špunty různých velikostí

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Distribuce produktu  EU (plná 2letá záruka, podpora všech LTE frekvencí)
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi