Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Amazfit Bip U Pink

Exa kód : SMT002331
 
 
 
 

 

Xiaomi Amazfit Bip U Pink
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness hodinky s 1,43” velkou barevnou obrazovkou. Měření hladiny kyslíku v krvi. Voděodolnost 5 ATM. Více než 60 sportovních režimů. Podporuje spojení s GPS mobilního telefonu. Vynikající 9denní výdrž baterie. Více jak 50 ciferníků.
 
 

1 050 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

868 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 53  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fitness hodinky s 1,43” velkou barevnou obrazovkou. Měření hladiny kyslíku v krvi. Voděodolnost 5 ATM. Více než 60 sportovních režimů. Podporuje spojení s GPS mobilního telefonu. Vynikající 9denní výdrž baterie. Více jak 50 ciferníků.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ostatní

Exa kód:SMT002331
Kód výrobce:6972596102199
 

 

První krok ke Smart Fitness - Amazfit Bip U
Hodinky Amazfit Bip U vás dostanou do formy. Nasaďte si je na ruku a vyrazte vstříc svým sportovním výzvám.

  • 1,43” velká barevná obrazovka
  • Měření hladiny kyslíku v krvi
  • Voděodolnost 5 ATM
  • Více než 60 sportovních režimů
  • Podporuje spojení s GPS mobilního telefonu.
  • Vynikající 9denní výdrž

Zažijte jasnější pohled
Rozlišení 1,43” velkého displeje činí 320x302 pixelů. Vytváří tak vynikající vizuální displej, díky kterému jsou všechny příchozí hovory, zprávy a připomenutí extrémně jasné.

  • Displej si zároveň můžete přizpůsobit přímo na míru. K dispozici máte více jak 50 ciferníků, které budou ladit s vaší náladou a outfitem. Nebo nahrajte své vlastní fotografie a utvořte ze svých hodinek opravdu osobní záležitost. Hodinky Bip U také podporuje animované ciferníky, díky nimž je každý pohled na vaše hodinky jedinečným zážitkem.
  • Pomocí přizpůsobitelné modulární sady můžete na domovské obrazovce hodinek vybrat a zobrazit důležité informace, jako je čas, datum, počasí, srdeční frekvence a další.

Dokonalé provedení
Displej je doplněn tělem s velmi nízkou hmotností, pouhých 31 gramů. V pohodě tak s hodinkami zvládnete celý den v pohodlí. Tento ultralehký design vás nejvíce potěší, když zrovna usilujete o špičkový výkon. Díky voděodolnosti do 50 ATM můžete hodinky Bip U nosit i na plavání. Můžete tak pohodlně sledovat své pohyby a zaznamenávat úspěchy i pod vodou.

Sportovní režimy
Hodinky Bip U zaznamenávají údaje o cvičení, pomohou vám tak pracovat na vyšší úrovni. Na základě vaší srdeční frekvence můžete zkontrolovat svou chůzi, rychlost, změny srdečního tepu, spálené kalorie a další klíčové faktory. Cvičíte v zóně spalování tuků nebo nebo v oblasti kardiopulmonálního posilování? Získáte i okamžité upozornění, když je frekvence vašeho srdce příliš vysoká.

Měření hladiny kyslíku v krvi
hodinky jsou vybaveny vylepšeným senzorem BioTracker 2, který podporuje měření saturace krve a kyslíku. Když se necítíte dobře, pod psychickým stresem, intenzivně trénujete, běháte maratony, nebo se pohybujete v prostředí s vysokou nadmořskou výškou, můžete okamžitě změřit saturaci krve kyslíkem a pochopit svůj fyzický stav.

Další skvělé funkce

  • Monitorování kvality spánku - zlepšete kvalitu spánku pro optimální výkon. Monitor spánkových fází. Skóre kvality spánku a postřehy pro zlepšení.
  • Sledování srdečního tepu – sledujte svůj tep 24/7. Přesné měření srdeční frekvence.
  • Systém hodnocení zdraví PAI - Shromažďujte důležitá zdravotní data do jednoduchého skóre.
  • Monitorování stresu - podpora monitorování stresu a dechové tréninky pro vyrovnání hladiny stresu.
  • Sledování menstruačního cyklu – hodinky vám pomohou zaznamenat menstruační a ovulační období.

Klíčové vlastnosti
Fitness hodinky s 1,43” velkou barevnou obrazovkou. Měření hladiny kyslíku v krvi. Voděodolnost 5 ATM. Více než 60 sportovních režimů. Podporuje spojení s GPS mobilního telefonu. Vynikající 9denní výdrž baterie. Více jak 50 ciferníků. Přizpůsobitelné modulární sady. Ultralehký design - 31 g. Sledování srdečního tepu. Monitorování kvality spánku. Systém hodnocení zdraví PAI. Sledování menstruačního cyklu. Monitorování stresu. Dechová cvičení.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi