Produkt je vyřazen!
 

 

Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink

Exa kód : SMT002330
 
 
 
 

 

Xiaomi Amazfit Bip S Warm Pink
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Stylové sportovní hodinky s 40denní výdrží baterie. Minimální váha – 31 g. Zabudovaný GPS. Vodotěsné provedení 5 ATM. Transflektivní barevný displej se skvělou čitelností. PPG snímač srdečního tepu BioTracker.
 
 

1 350 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 116 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 67  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stylové sportovní hodinky s 40denní výdrží baterie. Minimální váha – 31 g. Zabudovaný GPS. Vodotěsné provedení 5 ATM. Transflektivní barevný displej se skvělou čitelností. PPG snímač srdečního tepu BioTracker.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Ostatní

Exa kód:SMT002330
Kód výrobce:6972596100027
 

 

Amazfit Bip S
Vstupte s hodinkami Amazfit Bip S do barevného světa! Jejich pouzdro bylo navrženo s použitím bezešvé technologie spojující dva různé odstíny polykarbonátu. To přináší dokonalou barevnou kombinaci při zachování super tvrdosti, nízké hmotnosti a jedinečného vzhledu.

  • Váha pouhých 31 gramů – pohodlné nošení při sportu i spánku.
  • Integrovaná GPS – přesné sledování trasy.
  • Vodotěsné provedení – do 5 ATM
  • Výdrž baterie až 40 dnů – nabijete jednou, nosíte celý měsíc.
  • Speciální úprava pásku – měkký, suchý, odolný vůči špíně.

Transflektivní barevný displej
Na displej hodinek uvidíte za všech okolností. Současně využijete výhod nízké spotřeby nebo ochrany očí, a to i v případě, že je podsvícení hodinek vypnuté. Venku hodinky fungují ještě lépe, neboť čím jasnější slunce, tím jasnější bude také displej. Amazfit Bip S je proto skvělým parťákem pro venkovní sporty. Při nízké intenzitě okolního osvětlení pak stačí zapnout podsvícení.

Vysoce přesný 28nm GPS čip
Vestavěný 28nm GPS čip od Sony díky několika aktualizacím a iteracím, stejně jako neustálému vývoji a optimalizaci dosahuje ještě lepších výsledků v rychlosti určení polohy, přesnosti polohování a spotřebě energie. GPS může pracovat nepřetržitě po dobu 22 hodin.

Optický PPG snímač BiotrackerTM
Zlepšuje přesnost měření a snižuje spotřebu energie až o 80 %. Hodinky Amazfit Bip S využívají optický PPG snímač BiotrackerTM nezávisle vyvinutý společností Huami Technology. Vysoce precizní plocha účinného snímání je třikrát větší než u předchozí řady, intenzita LED osvícení je vyšší sedminásobně, přičemž přesnost měření srdečního tepu dosahuje 98 %. To vše při využití pouhých 20 % výkonu ve srovnání s předchozí generací zařízení, což z hodinek činí významný pokrok na poli chytrých hodinek s funkcí celodenního sledování srdečního tepu. Koukněte se na srovnání s předchozí řadou:

  • Třikrát větší plocha snímání
  • Sedmkrát vyšší intenzita LED osvícení
  • 98% přesnost měření srdečního tepu
  • 20% spotřeba energie

Další praktické funkce

  • 10 sportovních režimů, včetně např. plavání
  • Nepřetržité sledování srdečního tepu
  • Systém hodnocení zdravotního stavu PAI
  • Ovládání hudebního přehrávače na telefonu
  • Předpověď počasí
  • Notifikace z mobilního telefonu, hovory a SMS
  • Budík

Klíčové vlastnosti
Stylové sportovní hodinky s 40denní výdrží baterie. Minimální váha – 31 g. Zabudovaný GPS. Vodotěsné provedení 5 ATM. Transflektivní barevný displej se skvělou čitelností. PPG snímač srdečního tepu BioTracker. Speciální úprava pásku – měkký, suchý, odolný vůči špíně. Ovládání hudby na mobilu. 10 sportovních režimů. Notifikace. Systém hodnocení zdravotního stavu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi